2015-03-06 21:07:13
Φωτογραφία για Μονάδες οπλισμού και στρατιώτες στο πόδι
Στα νότια της Ρωσίας διεξάγονται διευρυμένες ασκήσεις των στρατευμάτων της αντιαεροπορικής προστασίας Στα νότια της Ρωσίας διεξάγονται οι διευρυμένες ασκήσεις των στρατιωτικών μονάδων της αντιαεροπορικής προστασίας. Στις ασκήσεις συμμετέχουν πάνω από 2 χιλιάδες στρατιώτες και 500 μονάδες οπλισμού.

"Το προσωπικό μάχης θα αποτρέψουν τα χτυπήματα της τακτικής αεροπορίας, των μη επανδρωμένων ιπτάμενων μηχανημάτων και καταστρεπτικών στοιχείων των όπλων υψηλού στόχου του υποθετικού εχθρού. Επίσης να κάνουν αναχαίτιση της περίπλοκης εναέριας κατάστασης σε συνθήκες ραδιοηλεκτρονικής μάχης ", λέγεται στην ανακοίνωση της Νότιας Στρατιωτικής περιοχής.

Επισημαίνεται ότι οι ασκήσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τις 10 Απριλίου, γίνονται σε 12 χώρους ασκήσεων που βρίσκονται στη Νότια Ομοσπονδιακή περιοχή, στις Ομοσπονδιακές περιοχές του Βορείου Καυκάσου και της Κριμαίας, καθώς και σε ρωσικές στρατιωτικές βάσεις στην Αρμενία, τη Νότια Οσετία και την Αμπχασία.


Τις υποθέσεις για την πραγματοποίηση της αντιαεροπορικής προστασίας οι ειδικοί έχουν να επιλύσουν με χρήση κινούμενων πυραυλικών συστημά των ραντάρ "Igla", κανονιοφόρων πυραυλικών συστημάτων ραντάρ "Tunduska", συστοιχιών πυροβολικού "Shilka", πυραυλικών συστημάτων ραντάρ S-300V, "Strela-10", "TOR" και "OSA". Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων για ειδικούς των σταθμών ραντάρ δημιουργούνται δύσκολες συνθήκες εναέριας κατάστασης κατά τη διάρκεια αποτροπής ομαδικών πυραυλικών αεροπορικών χτυπημάτων του υποθετικού εχθρού, αναφέρει το στρατιωτικό όργανο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ