2015-03-07 23:24:03
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ!
Χαρούμενος που επέστρεψε και πάλι στα παρκέ είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο νεαρός φόργουορντ του Ολυμπιακού έπαιξε ξανά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, τόνισε πως πλέον νιώθει καλά, συμπλήρωσε πως είναι όνειρο να παίζεις στον Θρύλο, ενώ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο και το πρώτο του καλάθι.

«Τα συναισθήματα μου είναι απερίγραπτα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Κατάφερα να ξεπεράσω έναν σοβαρό τραυματισμό και να επιστρέψω στο γήπεδο μετά από πάρα πολύ καιρό. Είμαι χαρούμενος και για την στήριξη που είχα από τους συμπαίκτες μου και φυσικά από το γεγονός πως η ομάδα μας κέρδισε την Αρμάνι μέσα στο Μιλάνο. Έπαιξα και ένιωσα και εγώ πως συνέβαλα ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Δεν έχει ακόμη κριθεί τίποτα.

Υπάρχουν ακόμη παιχνίδια για το TOP-16. Ξεκινήσαμε τον δεύτερο γύρο με δύο νίκες, αλλά έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Είναι πολύ σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά, αυτό θέλουμε, αλλά ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα. Θα παλέψουμε όμως για να το καταφέρουμε.


Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και πραγματοποιήσαμε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο. Στη δεύτερη και στη τρίτη περίοδο κάπως χαλαρώσαμε με αποτέλεσμα να δεχτούμε κάποια εύκολα καλάθια, κυρίως από φάσεις που ξέραμε πως η Αρμάνι παίζει έτσι. Ήμασταν όμως υπομονετικοί, μείναμε μέσα στο παιχνίδι, συνεχίσαμε να παλεύουμε, όποιος έμπαινε μέσα στο παρκέ έβγαζε ενέργεια και έτσι καταφέραμε να τους κερδίσουμε και σωματικά, αλλά και ψυχολογικά.

Χάρηκα που έβαλα το πρώτο μου σουτ, στην πρώτη μου ουσιαστικά επαφή με τη μπάλα, μπήκε το τρίποντο, αλλά κάποιες φορές είναι και να σε θέλει και η τύχη. Πρέπει να είσαι έτοιμος να σουτάρεις, κάθε στιγμή, κάθε δευτερόλεπτο. Να είσαι πάντα πανέτοιμος ώστε να παίξεις άμυνα. Νιώθω καλά, είμαι υγιής και θέλω να ευχαριστήσω το τιμ του Ολυμπιακού, τους φυσιοθεραπευτές, τον γιατρό της ομάδας που με χειρούργησε και όλους όσους με βοήθησαν στην αποθεραπεία μου, ή οποία ήταν μία δύσκολη αποθεραπεία. Είμαι χαρούμενος, νιώθω υγιής και από μέρα σε μέρα είμαι όλο και καλύτερα».

Για το πρόβλημα στη θέση «4»: «Σίγουρα είχαμε έλλειψη στη θέση "4", αλλά όλοι ήμασταν έτοιμοι να βοηθήσουμε και εκεί. Ο Πρίντεζης ήταν μόνος του ενώ ας μην ξεχνάμε πως προερχόταν και από μία ίωση. Έχει αποδείξει βέβαια πως είναι δυνατός και μπορεί να ανταπεξέλθει. Ξέραμε όμως πως θα χρειαστεί να πάρει ορισμένες ανάσες. Ο Ντάρντεν έκανε τρομερή δουλειά και στο "4" και του αξίζουν συγχαρητήρια. Αμυντικά σαν "4", ενώ δεν είναι η θέση του, έκανε πολύ καλή δουλειά. Μας βοήθησε βέβαια και στην επίθεση. Και εγώ, αλλά και ο Λοτζέσκι, ήμασταν έτοιμοι να βοηθήσουμε ακόμη και στο "4" αν υπήρχε ανάγκη».

Για το όνειρό του: «Είναι όνειρο μου να φτάσω στον Final 4, όπως είναι όνειρο για κάθε παίκτη, αλλά θέλω να πω το εξής: όνειρο για κάθε παίκτη, καταρχάς, είναι το να βρίσκεται στον Ολυμπιακό! Πραγματικά νιώθω ευλογημένος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Όνειρο μου φυσικά να κατακτήσουμε τίτλους και τρόπαια. Η ομάδα μας είναι σκληρή, δουλεύουμε πολύ σκληρά σε κάθε προπόνηση και βήμα-βήμα, νίκη-νίκη, θα καταφέρουμε να φτάσουμε ψηλά».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ