2015-03-08 15:40:11
Φωτογραφία για «ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ»
Ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης, χαρακτήρισε στο "Gazzetta.gr" αναμενόμενη την αναβολή του Πανθρακικός - Ολυμπιακός, ενώ μίλησε για αποστραγγιστικό, γήπεδο και πιθανή ημερομηνία.

Ο κ. Τζελέπης μιλώντας για το Πανθρακικός - Ολυμπιακός που αναβλήθηκε επ' αόριστον, ξεκαθάρισε πως ήταν κάτι το οποίο και περίμεναν στην ομάδα του. «Ήταν αναμενόμενο να μην γίνει το ματς. Είναι δραματικά έντονα τα φαινόμενα που επικρατούν εδώ. Η βροχόπτωση είναι δυνατή και με δυνατό αέρα. Είναι αδύνατον να γίνει ματς με τέτοιες κατάστασεις. Είναι τραγικές οι καταστάσεις.

Από χθες είχαν αναβληθεί τα ματς Νέων σε Ξάνθη και Κομοτηνή. Εάν δεις την Ροδόπη βλέπεις μόνο λίμνες και όχι χώμα. Επίσης στην Κομοτηνή βλέπεις διαρκώς συνεργεία είτε να βγάζουν νερά και είτε να καθαρίζουν υπόγεια και είτε να διορθώνουν βλάβες. Ο αγωνιστικός χώρος έχει καταστραφεί καθώς οι βροχοπτώσεις τον έχουν επιβαρύνει για τα καλά. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν άκρως επικίνδυνος και έτσι το ματς αναβλήθηκε», τόνισε αρχικά.


Σε ερώτηση για το αποστραγγιστικό σύστημα του γηπέδου απάντησε: «Έχουμε αποστραγγιστικό στο γήπεδο αλλά είναι σε δυσλειτουργία. Ποτέ δεν μας είχε δημιουργήσει πρόβλημα έως τώρα. Ήταν τόσο έντονες οι βροχοπτώσεις, που δεν μπορεί να τραβήξει νερό το γήπεδο. Είχαμε την ατυχία να παίζουμε Τετάρτη - Κυριακή και να γίνονται τα ματς με δυνατή βροχόπτωση, που ισοδυναμεί με... καταστροφή για τον αγωνιστικό χώρο».

Για το τι μπορεί να γίνει για τον αγωνιστικό χώρο ο Δημήτρης Τζελέπης υπογράμμισε: «Το στενάχωρο είναι πως δεν μπορούμε να επέμβουμε. Και η εταιρεία που διαχειρίζεται τα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ έχει κάνει την έκθεσή της για το γήπεδο. Έχει αναφέρει πως η συνεχής κακοκαιρία έχει φέρει το γήπεδο σε αυτήν την κατάσταση. Λόγω της κακοκαιρίας δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Να κάνουμε μία επανασπορά ή αλλαγή χλοοτάπητα, γιατί με τέτοιο καιρό δεν θα πιάσει. Δεν μπορεί να γίνει κάτι. Μόνο να περιμένουμε να ανοίξει ο καιρός». 

Τέλος αναφορικά με την πιθανή ημερομηνία ο κ. Τζελέπης τόνισε: «Η πιθανότερη ημερομηνία είναι η Τετάρτη μετά το Πάσχα. Δεν νομίζω ότι θα γίνει το ματς στις 18 Μαρτίου. Τότε θα είναι τα άλλα εξ' αναβολής ματς».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ