2015-03-09 03:21:05
Φωτογραφία για Ο Βαγγέλης της καρδιάς μας, που μας πονάει όλους, έγινε σύμβολο...
Ο Βαγγέλης, ο 20χρονος σπουδαστής στην Τυροκομική Σχολή Ιωαννίνων, που... χάθηκε και αναζητείται, έχει γίνει κομμάτι της καρδιάς μας. Ένα κομμάτι, που μας πονάει... Όμως, ό,τι και αν έχει συμβεί, ο Βαγγέλης, άθελά του, είναι σύμβολο πλέον. Σύμβολο της ευαισθησίας, που έχει χαθεί και ψάχνουμε να τη βρούμε... Σύμβολο του συναισθήματος, που τόσο έχουμε ανάγκη μέσα στην ψυχρότητα των καιρών... 

Η περιπέτειά του, η δοκιμασία του, που θα την απευχόταν αυτονόητα ο οποιοσδήποτε, στάθηκε αφορμή να συνειδητοποιήσουμε ότι οφείλουμε να φερόμαστε-συμπεριφερόμαστε αλληλέγγυα και να διαθέτουμε κοινωνικά αντανακλαστικά! Έτσι, χιλιάδες, εκατομμύρια άνθρωποι σ' όλη την Ελλάδα έστρεψαν το βλέμμα τους και ενδιαφέρθηκαν, δεν αδιαφόρησαν, για έναν άνθρωπο-συνάνθρωπο. 

Ο Βαγγέλης "ζέστανε" τις καρδιές μας και έδωσε την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε να συγκινηθούμε... Και όταν μπορούμε να συγκινηθούμε, μπορούμε και να καταλάβουμε πολλά πράγματα... Και όταν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά πράγματα, μπορούμε να γίνουμε χρήσιμοι και στον εαυτό μας και στην κοινωνία... Και κυρίως, να "διασώσουμε την ανθρώπινη αξιοπρέπειά μας. Ευχή μας και προσευχή μας να βρεθεί το γρηγορότερο σώος και αβλαβής ο Βαγγέλης της καρδιάς μας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ