2015-03-09 10:50:12
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ... ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!
Αγανακτισμένος ο Νίκος Αλέφαντος στη στήλη του στο "sportdog.gr" με τον Αναστασιάδη που... ξεφτιλίζει τον ΠΑΟΚ. "Ομάδα παιδική χαρά, άμυνα καφενείο, αλλαγές θρήνος", ενώ αποθεώνει για Αναστασίου - Ζέκα.

Αναλυτικά:

Τα ξεφτιλίσματα που αφορούν την άμυνα του ΠΑΟΚ συνεχίζονται. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου τόσο καιρό να λέω ότι είναι παιδική χαρά αυτή η ομάδα! Παιδική χαρά. Και είναι κρίμα να την ξεφτιλίζει ο προπονητής της διότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ λαό, είναι μεγάλο σωματείο.

Έχουν πέσει στην παγίδα του Αναστασιάδη, αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος προπονητής και παρουσίαζε αυτήν την καφενειακή αμυντική συμπεριφορά θα τον είχαν πάρει με τα γιαούρτια. Αυτός όμως στέκεται εκεί λόγω του ότι είναι ΠΑΟΚτσής Μου είπε ο Σινάνογλου κάτι αριθμούς εκπληκτικούς. Ο ΠΑΟΚ έχει φάει 37 γκολ, ενώ ο Ολυμπιακός 16! Λιγότερα από τα μισά. Και δεν είναι μόνο αυτό, η Καλλονή έχει φάει 26! Ο Πλατανιάς έχει φάει 25! Ο Λεβαδειακός έχει φάει 27! Για τέτοια κατάντια αμυντική του ΠΑΟΚ μιλάμε.


Βλέποντας τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο με αυτήν την ανεξέλεγκτη ζώνη, την τρύπια ζώνη, θυμήθηκα το ματς που είδα λίγες ώρες πριν, το Μπαρτσελόνα-Βαγιεκάνο. Έτσι έπαιζαν οι δύο στόπερ της Βαγιεκάνο. Έτσι ακριβώς. Έπαιρναν τον φορ παίζοντάς τον στη μέση και δεν πήγαινε κανείς πάνω του. Αποτέλεσμα; 6 γκολ έφαγε. Και καλά δήθεν είχε πάει να παίξει την μπάλα της. Όταν ακούς προπονητή να λέει "παίζω τη μπάλα μου", είναι για να τον απολύεις την ίδια στιγμή.

Ο ΠΑΟΚ έχει καταργήσει κάθε νόμο λογικής με τον Αναστασιάδη στον πάγκο. Τα έχουμε δει όλα. Έχουμε δει την Παναγία δήθεν να παίζει ποδόσφαιρο. Έχουμε δει τον Σαλπιγγίδη δεξί μπακ πολλές φορές, έχουμε δει τον άμπαλο Αθανασιάδη να γυρνάει πίσω να κάνει τον μπαλαντέρ, έχουμε δει την άμυνα ψηλά να τρώει 4 γκολ από Ξάνθες, Γιάννενα, ως και τον διαλυμένο ΟΦΗ.

Έχουμε δει τώρα νέο φρούτο, θα εκτίουν λέει την ποινή του όσοι συμπληρώνουν κάρτες, στο αμέσως επόμενο ματς! Γιατί; Έτσι του ήρθε του Αναστασιάδη! Αντί να κάνει μια στρατηγική να δει πού χρειάζεται πιο πολύ τον παίκτη, όχι λέει, θα εκτίει ποινή στο αμέσως επόμενο. Και πάει στη Λεωφόρο χωρίς τον Κάτσε.

Πάει στη Λεωφόρο χωρίς ούτε ένα κανονικό αμυντικό χαφ! Λες και πάει να παίξει με τις Τζιτζιφιές. Τρελά πράγματα. Και οι αλλαγές του ήταν θρήνος. Βάζει τον Κίτσιου μπακ δεξί για να βγει ο Ρατς και να πάει ο Σκόνδρας από την άλλη. Βάζει τον Κωνσταντινίδη, έχει και έναν Παπαγιανόπουλο μέσα. Έχει κάποιους καλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν ξέρουν ούτε πού να τρέξουν, ούτε πού να παίξουν, τι τακτική να έχουν.

Από τον Παναθηναϊκό εκτός του Μπεργκ που είναι παικταράς, εκείνος που με εντυπωσιάζει είναι ο Ζέκα. Πολύ δυνατός στα τρεξίματα, τρέχει, κόβει, σώνει, έβγαλε και μερικές καλές πάσες, παίζει με την ψυχή του.

Μου άρεσε επίσης η κίνηση του Αναστασίου που στο 3-2 έβαλε τον Κουτρουμπή μέσα, μπροστά από τα στόπερ. Είναι καλός παίκτης αυτός, το έχω πει επανειλημμένως.

Ο Καρέλης με την αλλαγή του βοήθησε πολύ τον ΠΑΟ. Παραδόξως σε αυτό το ματς τα καλά σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού έκαναν λάθη. Και τον τερματοφύλακα δεν τον είδα στα καλά του.

Ο Αναστασίου έχει αφήσει ένα στίγμα, κάνει καλή δουλειά, ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή. Και δεν το λέω τώρα αυτό, το έλεγα όταν πολλοί ζήταγαν να φύγει. Στέκεται πολύ καλά σε σχέση με το μπάτζετ που έχει.

Οι κενές εξέδρες είναι το μεγαλύτερο έγκλημα που μπορούν να κάνουν στο ποδόσφαιρο. Είναι άπειρος αυτός ο υφυπουργός αθλητισμού. Ποιον τιμωρείς; Τον απλό κόσμο; Το ποδόσφαιρο;

Βλέπεις μια παγωμάρα στις εξέδρες, μια κωμωδία, σε κανένα μέρος του κόσμου δεν γίνονται αυτά. Αποτελειώνεις το ήδη ξενερωμένο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πάρ΄ το αλλιώς υπουργέ, είσαι άπειρος, είναι λάθος αυτό το πράγμα με τις άδειες εξέδρες σε όλα τα γήπεδα. Τι σου φταίνε ομάδες που δεν κάνουν επεισόδια;

Και τι κωμωδία είναι αυτή, να είναι γεμάτο τώρα το ΟΑΚΑ την Τετάρτη στο Κύπελλο; Δηλαδή στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα έχει χιλιάδες κόσμο και μετά ξανά στο πρωτάθλημα θα είναι άδειες πάλι οι κερκίδες! Αυτά δεν γίνονται πουθενά αλλού.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ