2015-03-11 11:04:15
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ!
Μετά την υποδειγματική εμφάνιση του πρώτου προημιτελικού της Ευρωλίγκας, στις 18 Φεβρουαρίου στο Παπαστράτειο και τη νίκη με 10-6 κόντρα στη Ζέντες, έφτασε η ώρα του επαναληπτικού.

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού που βρίσκεται από το Σάββατο στη Βουδαπέστη, θέλει να σφραγίσει την μεγάλη πρόκριση στο Final 4 (που θα γίνει από τις 24 μέχρι τις 26 Απριλίου με βάση το καλεντάρι της Len), στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Ζέντες (20:30).

Έχοντας ως εχέγγυο τη διαφορά ασφαλείας των τεσσάρων γκολ αλλά και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας οι ερυθρόλευκες είναι πανέτοιμες για να πανηγυρίσουν μια πολύ σπουδαία επιτυχία.

Η προετοιμασία που διεξάγεται από το Σάββατο στη Βουδαπέστη, περιλάμβανε το φιλικό με την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Ούιπεστ, την οποία νίκησε ο Θρύλος με 11-13 και έδειξε πανέτοιμος για το παιχνίδι με τη Ζέντες.

Από το απόγευμα της Τρίτης (10/3) η προετοιμασία μεταφέρθηκε στο Ζέντες το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση και την Πέμπτη το πρωί θα ολοκληρωθεί με προπόνηση στις 10:00π.μ..
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ