2015-03-11 22:04:09
Φωτογραφία για ΙΣΠΑΝΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ!
Στο επίκεντρο της μπασκετικής Ευρώπης και όχι μόνο έχει βρεθεί ο Βασίλης Σπανούλης!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις οδηγεί τους ερυθρόλευκους από θρίαμβο σε θρίαμβο και μοιάζει ασταμάτητος!

Με αφορμή το εντυπωσιακό πρόσωπο, που επιδεικνύει (και) φέτος ο «Kill-Bill», η ισπανική ιστοσελίδα «Αs» κάνει εκτενέστατο αφιέρωμα στους παίκτες, που έχουν θητεύσει στο παρελθόν στο ΝΒΑ και στη συνέχεια πραγματοποίησαν αξιοπρόσεκτη παρουσία στα γήπεδα της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, η ισπανική ιστοσελίδα αποθεώνει τον ηγέτη του Θρύλου, για τον οποίο στο δημοσίευμα τονίζεται ότι πρόσφατα βρέθηκε στην τρίτη θέση των κορυφαίων πασέρ στην Ευρωλίγκα ξεπερνώντας τον Πριτζιόνι.

Παράλληλα, στέκεται στη θητεία του διεθνούς γκαρντ στο θεαματικότερο πρωτάθλημα στον κόσμο με τα χρώματα των Χιούστον Ρόκετς την περίοδο 2006-07 και το ρεκόρ παραγωγικότητας πόντων του απέναντι στους Γιούτα Τζαζ (13 πόντοι σ 28 λεπτά συμμετοχής).

Στην ίδια κατηγορία βρίσκουμε έναν ακόμη πρώην ερυθρόλευκο, τον Αλεξάντερ Βολκόφ, ο οποίος είχε να επιδείξει θητεία στους Ατλάντα Χοκς πριν περάσει από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 1994-95.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ