2015-03-11 21:53:24
Φωτογραφία για ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥ... ΧΡΟΝΟΥ! ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΛΑΨΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Το γκολ του Χάρα στο 89’ οδήγησε σε... εισβολή οπαδών, οριστική διακοπή του αγώνα και τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Οι ερυθρόλευκοι άφησαν "άγαλμα" την ΑΕΚ και το κατάμεστο ΟΑΚΑ στο 89’, με το γκολ του Χάρα να προκαλεί εισβολή οπαδών και την άμεση καταφυγή των παικτών στ΄ αποδυτήρια.

Οριστική διακοπή του αγώνα η απόφαση του διαιτητή Καλογερόπουλου, που σφραγίζει την πρόκριση των ερυθρόλευκων στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Στα καθαρά αγωνιστικά Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το... τρακ που εμφάνισε η ΑΕΚ. Η αναγκαστική αλλαγή του Ντουρμάζ ωστόσο του χάλασε γρήγορα τα σχέδια. Έτσι, η «Ένωση» βρήκε το χρόνο να προσαρμοστεί στην ατμοσφαιρα, που ζούσε μάλλον για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια (σε αντίθεση με τους ερυθρόλευκους που είναι συνηθισμένοι) και τον τρόπο να ισορροπήσει σταδιακά το ματς.

Στο νευρικό διάστημα που μεσολάβησε ο Γιόχανσον ήταν αλάνθαστος και κουβάλησε την ΑΕΚ στην πλάτη του -όσο ο Μάνταλος και τα υπόλοιπα κιτρινόμαυρα,,, ατού- έψαχναν τα πατήματά τους. Αυτό της επέτρεψε, αφενός ν’ απομακρύνει ψυχραιμότερα τους κινδύνους, αφετέρου να δημιουργήσει εκείνη τον μεγαλύτερο, με τον Αραβίδη -μόνος απέναντι στον Ρομπέρτο- να αδρανεί.


Αυτό δεν άλλαζε, βέβαια, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κρατούσε την μπάλα και τον έλεγχο του αγώνα στα πόδια του. Εκείνο του Μανιάτη όμως (σ’ ένα μαρκάρισμα που έκανε στον Πλατέλλα) τον πρόδωσε και... ανάγκασε τον Περέιρα να σπαταλήσει νωρίς και μια δεύτερη αλλαγή. Από την άλλη ο Δέλλας είδε τον Μάνταλο να σπαταλά ανεπανάληπτη ευκαιρία, όταν ο Ρομπέρτο τον νίκησε σε τετ-α-τετ, ενώ λίγο αργότερα, η μπάλα δεν έκανε το... χατίρι στον παίκτη του και έφυγε λίγο έξω.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Ολυμπιακός έμενε ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης και με τη γνώση ότι ένα μονάχα γκολ θα του ήταν αρκετό για να κάνει την «κηδεία» της Κλάψας! Αυτή που τελικά έκανε! Γιατί ο Ντοσεβί κατάφερε –σε επτά μέτρα τέρμα- να σημέψει το δοκάρι. Οι αμυντικοί της ΑΕΚ πρόλαβαν να διορθώσουν την έξοδο... Μεσολογγίου του Ανέστη (σε κεφαλιά του Κασάμι). Κανείς όμως δεν πρόλαβε τον Χάρα, πριν... φωνάξει "παρών" για τον Ολυμπιακό και πετύχει το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα που σήμανε το «ντου» και τελικά την οριστική διακοπή του αγώνα.

Έτσι ο Θρύλος βρίσκεται πλέον στους "8" του Κυπέλλου και αφήνει την ΑΕΚ να κάνει... όνειρα για του χρόνου! Και τώρα μπορείτε να κλάψετε ελεύθερα! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Σοϊλέδης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Μπακάκης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα (81’ Ρόβας), Μάνταλος (67’ λ.τ. Ντακόλ), Πλατέλλας, Αραβίδης

Στον πάγκο έμειναν οι: Βούρας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Ντούνης, Κρισάντους

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Μαζουακού, Σιόβας, Μποτία, Σαλίνο, Μανιάτης (52’ λ.τ. Κασάμι), Μιλιβόγιεβιτς (64’ Φορτούνης), Ντουρμάζ (11’ λ.τ. Αφελάι), Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Χάρα

Στον πάγκο έμειναν οι: Μέγερι, Μπενίτες, Σάλιακας, Βούρος

Δείτε το γκολ του Χάρα που έδωσε την πρόκριση στον Θρύλο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ