2015-03-12 22:48:13
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...
Την έντονη συγκίνηση για την μεγάλη του επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους εξέφρασε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού με αφορμή το γεγονός ότι κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο πραγματοποίησε το φετινό ευρωπαϊκό του «ντεμπούτο» δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι βρέθηκαν κοντά του και του συμπαραστάθηκαν.

Αναλυτικά ο Παπαπέτρου είπε:

Επιστροφή στο Μιλάνο και τρίποντο στην πρώτη επαφή!

«Καθόμουν στον πάγκο, δεν πίστευα κιόλας ότι θα μπω. Έβλεπα το παιχνίδι ήταν δύσκολο, εντάξει ήταν δύσκολο και για τον προπονητή να με βάλει μέσα εκείνη τη στιγμή όταν έχω κάτσει έξω έξι μήνες. Σίγουρα όταν με κάλεσε ήμουν πολύ χαρούμενος ήθελα να μπω να παίξω. Τα συναισθήματα είναι περίεργα την ώρα που σούταρα και η μπάλα μπήκε μέσα στο καλάθι. Αλλά είναι ακόμα ένα σουτ. Αυτό είναι κάτι που με χαροποίησε αλλά πιο πολύ χάρηκα τη νίκη της ομάδας και ότι και εγώ προσέφερα στην ομάδα».


Αποθέωση από τον κόσμο στο ΣΕΦ με το Ρέθυμνο

«Σίγουρα είναι κάτι ιδιαίτερο να ξέρεις ότι ο κόσμος σε αγαπάει και ο κόσμος σε στηρίζει. Σού δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να συνεχίσεις ακόμα πιο σκληρά να αποδείξεις ότι όντως αξίζεις αυτή την αγάπη του κόσμου. Σίγουρα τους ευχαριστώ όλους που βρέθηκαν στο γήπεδο και όλους όσοι μ ου έχουν στείλει μήνυμα ή έχουν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν μαζί μου, σίγουρα μου δίνουν δύναμη, τους ευχαριστώ πολύ και θα προσπαθήσω για το καλύτερο στο μέλλον».

Σκέψεις;

«Η χειρότερη σκέψη και αυτό που είχα μέσα στο μυαλό μου ήταν πως δεν θα καταφέρω να επιστρέψω, δεν θα είμαι όπως ήμουν πριν. Το άκουγα ήδη μέσα στο μυαλό μου, να το λένε όλοι γύρω μου, αλλά εντάξει αυτό ήταν τον πρώτο καιρό. Άρχισα να το βλέπω μέρα με τη μέρα να γίνομαι καλύτερος και να ξεπερνάω τον τραυματισμό.

Η καλύτερη σκέψη ήταν σίγουρα να επανέλθω και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους».

Παιχνίδια μοίρας, στην Ιταλία τραυματίστηκε στην Ιταλία επέστρεψε.

«Δεν πέρασε από το μυαλό μου. Εγώ ήμουν χαρούμενος που μπήκα στο γήπεδο να παίξω. Αυτό ήταν πρωταρχικό για μένα. Να καταφέρω να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και να καταφέρω να παίξω μπάσκετ ξανά. Έγινε στην Ιταλία. Στην Ιταλία τραυματίστηκα στην Ιταλία επέστρεψα. Είμαι χαρούμενος απλά που καταφέρω να παίξω».

Για το τι του έλεγαν οι άνθρωποι του

«Πολλοί άνθρωποι όλοι οι συμπαίκτες μου με ενθαρρύνανε μου έλεγαν θα περάσει είναι κάτι που συμβαίνει μου έδιναν υπομονή κάθε μέρα στην αποθεραπεία μου να προσπαθώ πιο πολύ να γίνομαι καλύτερα, να παίρνω δύναμη από αυτούς και να συνεχίζω να βελτιώνομαι».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ