2015-03-13 09:24:08
Φωτογραφία για ΝΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου και πλέον όλοι στον Πειραιά θέτουν άλλον έναν στόχο μέχρι το τέλος της σεζόν!

στόχος της σεζόν είναι η κατάκτηση του νταμπλ… Τάδε έφη Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού πριν από λίγες ημέρες στο προπονητήριο του Ρέντη.

Στο ματς του ΟΑΚΑ οι ερυθρόλευκοι πήραν την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου και πλέον όλοι στον Πειραιά ξεκαθαρίζουν… Στόχος δεν είναι απλώς η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Αλλά η κατάκτηση αυτών με νίκες σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος.

Σημαντική δυσκολία σε αυτή την προσπάθεια του Βίτορ Περέιρα και των παικτών του είναι οι τραυματισμοί που υπάρχουν στην ομάδα. Ο Μανιάτης και ο Ντουρμάζ δεν θα αγωνιστούν ξανά αυτή την σεζόν και ο Πορτογάλος καλείται να βρει λύσεις για να καλύψει τα κενά που αφήνουν.

Στο παιχνίδι με τη SKODA Ξάνθη δεν θα είναι σε θέση να παίξουν και οι Μήτρογλου και Ελαμπντελαουί.

Το πρόγραμμα συνεχίζει να είναι δύσκολο… , Μετά την SKODA Ξάνθη, μεσοβδόμαδα είναι το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (επίσης εντός) και την άλλη Κυριακή με την Κέρκυρα (πάλι εντός).
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ