2015-03-14 16:44:04
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΛΟΝΣΟ»
Ο Ερίκ Μπουγιέ ξεκαθάρισε πως στη McLaren δεν έχουν να κρύψουν κάτι σε ό,τι έχει να κάνει με το ατύχημα του Φερνάντο Αλόνσο στις δεύτερες δοκιμές της Βαρκελώνης, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Τα αίτια του ατυχήματος του Φερνάντο Αλόνσο στις δεύτερες χειμερινές δοκιμές της Βαρκελώνης δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα, τη στιγμή που ο Ισπανός έμεινε εκτός της πρεμιέρας στη Μελβούρνη. Με αφορμή την καθυστέρηση αυτή, φήμες θέλουν τη McLaren να κρύβει στοιχεία, κάτι που δεν ισχύει σύμφωνα με τον Ερίκ Μπουγιέ.

«Κάναμε όλες τις έρευνες με τη FIA και δεν μπόρεσαμε μέχρι τώρα να βρούμε κάτι που προκάλεσε το ατύχημα. Θα κάνουμε κι άλλες έρευνες, αλλά έχουμε δώσει την αναφορά μας στη FIA. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε», είπε ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας του Γουόκινγκ για να αναφερθεί και στην κατάσταση της υγείας του Αλόνσο.

«Οι γιατροί είναι χαρούμενοι με όλες τις εξετάσεις, όλες τις μαγνητικές. Όμως, κανείς δεν έχει πρόσβαση στους ιατρικούς φακέλους εκτός από τους γιατρούς. Οι όποιες ιατρικές πληροφορίες μένουν μέσα στον φάκελο».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ