2015-03-15 13:07:05
Φωτογραφία για ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ... ΠΑΟΚ
Στον Ολυμπιακό δεν ψάχνουν για δικαιολογίες ούτε στέκονται στα προβλήματά τους. Εξάλλου, έχουν μάθει να ζουν με αυτά εδώ και καιρό Οι ερυθρόλευκοι έχουν πληγεί και φέτος από τους τραυματισμούς, είναι άλλωστε ελάχιστα τα φετινά διαστήματα από την έναρξη της σεζόν που ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του.

Στον Ολυμπιακό έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από τις διαδοχικές απουσίες διαφόρων παικτών, ωστόσο δεν το βάζουν κάτω. Έχουν ήδη αφήσει πίσω τους την εντός έδρας ήττα τους από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και κοιτούν μπροστά. Στην Ευρωλίγκα η κατάσταση παραμένει... ρευστή, καθώς ισοβαθμούν πλέον στην κορυφή του ΣΤ’ Ομίλου με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την τουρκική ομάδα, ενώ στην Basket League έχουν δύσκολο παιχνίδι μπροστά τους, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για την αυριανή (16/03, 19.00) αναμέτρηση στο κλειστό της Πυλαίας, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, ξεκίνησε χθες (14/03) στο φαληρικό στάδιο με τα γνωστά προβλήματα των Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μιχάλη Τσαϊρέλη και Δημήτρη Κατσίβελη, αλλά και εκείνο του Βασίλη Σπανούλη που θα μείνει για περίπου 7-10 ημέρες εκτός παρκέ.


Στο Λιμάνι γνωρίζουν τη δυσκολία της αποστολής τους στο «PAOK Sports Arena», η οποία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη δεδομένων των απουσιών τους. Ωστόσο, δεν το βάζουν κάτω. Ο στόχος τους είναι να επιστρέψουν άμεσα στο δρόμο των επιτυχιών και δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πέραν του νικηφόρου κόντρα στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να μην υποχωρήσουν και στο βαθμολογικό πίνακα της Α1.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ