2015-03-15 13:50:05
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη: Απαράδεκτο το service της LG
Αγαπητό tromaktiko, 31 Δεκεμβρίου 2013 αγόρασα ένα τηλέφωνο Lg P700 με εγγύηση 2 ετών. Μετά από λίγο παρουσίασε βλάβη στην υποδοχή ακουστικών. Το έστειλα στο service της εταιρείας και το παρέλαβα μετά από 18 ημέρες. Όταν μου το επέστρεψαν είχε επιδιορθωθεί η βλάβη στην υποδοχή ακουστικών αλλά είχε πλέον βλάβη στη λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής.

Κάθε φορά, με το πάτημα για άνοιγμα της φωτογραφικής μηχανής, έγραφε ότι το τηλέφωνο δεν μπορεί να συνδεθεί στην κάμερα. Επικοινώνησα με την Lg και το ξανά έστειλα στο service. Αυτή τη φορά το παρέλαβα σε περίπου 7 ημέρες. Μετά από περίπου 1,5 μήνα και χωρίς να γίνει καμία χρήση της φωτογραφικής μηχανής – το τηλέφωνο παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα. Αδυναμία σύνδεσης στη κάμερα. Επικοινώνησα ξανά με την Lg και μου είπανε ότι ανάμεσα στα εκατομμύρια τηλέφωνα θα βγει και κάποιο ελαττωματικό. Το μόνο που μπορούν είναι να το ξαναφτιάξουν. Και το ξανά έστειλα
. Το παρέλαβα μετά από 4 ημέρες. Και σε αυτή την απόδειξη επισκευής υπήρχε η … επιδιόρθωση και η αναβάθμιση λογισμικού. Αυτή τη φορά, η επισκευή - όπως την εννοούν στην Lg - ήταν να μην γράφει αδύνατη η σύνδεση με τη κάμερα αλλά με το άνοιγμα της φωτογραφικής μηχανής να υπάρχει μαύρη οθόνη. Τώρα δεν υπάρχει καν φωτογραφική μηχανή. Επικοινώνησα με το service της Lg, εξήγησα για άλλη το φορά το πρόβλημα και ζήτησα να μιλήσω με κάποιο προϊστάμενο γιατί η όλη διαδικασία είναι μία κοροϊδία. Μου είπαν ότι θέλω να το πω στο τηλέφωνο γιατί ο τηλεφωνητής της εταιρείας είναι ο υπεύθυνος!

Ξανά επικοινώνησα την επόμενη ημέρα, εξήγησα το πρόβλημα και μου είπαν ότι εμείς βλέπουμε στο μόνιτορ ότι έχει επισκευαστεί. Όταν τους είπα ότι θα καταγγείλω την εταιρεία γιατί με κοροϊδεύουν, μου απάντησαν “αφού δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε κάντε ότι θέλετε”. Και το τηλέφωνο είναι ακόμα με πρόβλημα. Είναι απαράδεκτοι και στα όρια της απάτης. Έχουν εξαιρετικό service εάν είσαι εταιρεία αλλά εάν είσαι ιδιώτης σε ταλαιπωρούν και δεν σου λύνουν ποτέ το πρόβλημα που είναι υποχρεωμένοι να λύσουν (συσκευή στην εγγύηση).

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ