2015-03-15 19:36:05
Φωτογραφία για ΛΑΦΑΓΙΕΤ : ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ!
Την ήττα από τη Φενέρ υπέστη πριν από μερικές ημέρες ο Ολυμπιακός.

Άρα το... σκορ των δύο ομάδων μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε 10 έως τώρα αγωνιστικές στο φετινό Top 16 είναι 8-2, με τον Ολυμπιακό να χάνει στην ισοβαθμία από τους Τούρκους.

Πάντως, ο Όλιβερ Λαφαγιέτ, μιλώντας στον «Γαύρο» ανέφερε πως ο Ολυμπιακός θα ορθώσει το ανάστημά του και θα αντιδράσει σύντομα.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του για το ματς, ο Αμερικανός σημείωσε. «Ναι, ήταν μία κακή ήττα, αλλά πρέπει να δυναμώσουμε για τη συνέχεια. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε από εκεί που το αφήσαμε. Να πραγματοποιήσουμε τις εμφανίσεις που είχαμε στην άμυνα στα προηγούμενα παιχνίδια. Οφείλουμε να ανασυνταχτούμε. Δεν είναι ποτέ καλό το παιχνίδι για σένα όταν χάνεις. Εντάξει, σκόραρα πολύ με τη Φενέρ, αλλά τι να το κάνω; Δεν με ενδιαφέρει να σκοράρω μόνο και δεν γίνεται να χαρώ την εμφάνιση μετά την ήττα», ήταν τα λόγια του.


Για τους λόγους που ευθύνονται για την ήττα, ο Λαφαγιέτ εξήγησε. «Μας κέρδισαν κατά κράτος στα ριμπάουντ, από όπου βρήκαν δεύτερες επιθέσεις και σκόραραν πόντους εξαιτίας μας. Εν τω μεταξύ, ζεστάθηκαν από νωρίς οι κομβικοί τους παίκτες στην επίθεση. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό και δεν έχουμε καμία δικαιολογία σε αυτό το κομμάτι».

Για τον τραυματισμό του Βασίλη Σπανούλη, είπε. «Είναι ένα πρόβλημα αυτό που συνέβη στον Βασίλη, όμως, πραγματικά, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες επ’ αυτού. Έχουμε πάρα πολύ βαρύ πρόγραμμα στη συνέχεια. Και οι δύο αντίπαλοι μας και ο ΠΑΟΚ και η Λαμποράλ, παίζουν καλά, αμφότερες έχουν καλούς παίκτες στην περιφέρεια. Θα είναι, σίγουρα, ένα πολύ επίπονο πρόγραμμα αυτό που έρχεται».

Τέλος, για τους τραυματισμούς φέτος στην ομάδα, σημείωσε. «Είναι, κακά τα ψέματα, μία πολύ σκληρή χρονιά για μας. Το κακό δεν είναι μόνο πως τραυματίζεται πολύ κόσμος, αλλά και ότι γίνεται τη χειρότερη περίοδο. Εμείς, τουλάχιστον, όμως, βρίσκουμε πάντα τον τρόπο για να ξεφεύγουμε από τις αντιξοότητες που προκύπτουν. Πλέον, το μόνο που θέλουμε όλοι στον Ολυμπιακό είναι να είμαστε υγιείς την κατάλληλη στιγμή. Μόνο αυτό μας ενδιαφέρει».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ