2015-03-15 21:44:40
Φωτογραφία για Καλό ταξίδι Βαγγέλη μας
Αγαπητό Tromaktiko,

Βρέθηκε τελικά το παλικάρι, δυστυχώς νεκρό... Καλό του ταξίδι και ας ηρεμήσει η ψυχούλα του.

Μέρες τώρα διαβάζω πολλά αναθέματα . 

Όλοι λέμε πως πρέπει να πληρώσουν οι υπαίτιοι . Όλοι φωνάζουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Κομπιάζω λίγο γιατί όταν όλοι επιδιώκουμε το ίδιο τότε πως είναι δυνατόν να υπάρχουν χιλιάδες Βαγγέληδες τριγύρω μας. Ο σχολικός εκφοβισμός δεν είναι κάτι ξένο προς εμάς. Είναι το αποτέλεσμα δικών μας ενεργειών και παραλείψεων που μεταλαμπαδεύεται στα παιδιά μας. Οργιάζει ο σχολικός εκφοβισμός . 

Δεν είναι όμως αυτοφυής. Είναι σπόρος από αυτό που σπέρνουμε. Ίσως πιο ουσιώδες από το να προβάλλουμε την οργή μας θα ήταν να βάλουμε ένα λιθαράκι για να μπορέσουμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Ίσως πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας για να δούμε χιλιάδες Βαγγέληδες γύρω μας. Βαγγέληδες που δεν είναι νεκροί αλλά ζούνε μια ζωή κόλαση. 


Χρειάστηκε να φύγει ο Βαγγέλης για να γίνει το παιδί όλης της Ελλάδας. Ας μην περιμένουμε τον επόμενο για να τον νοιώσουμε δικό μας. Μην περιμένουμε ποιοι Βαγγέληδες θα δώσουν στη ζωή τέλος για να ανασκουμπωθούμε ,ας δούμε τους Βαγγέληδες που ζούνε μια ζωή κόλαση δίχως έλεος και ας το αλλάξουμε. Αν πράγματι ο Βαγγέλης ,έγινε ο Βαγγέλης μας τότε οφείλουμε στη μνήμη του να παλέψουμε όχι μόνο να μη χαθεί άλλος Βαγγέλης αλλά και να μη ζήσει άλλος αυτά που έζησε.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ