2015-03-16 21:28:51
Φωτογραφία για Καρφιά Άγγελου στο αντίο!
Μπορεί η ομιλία του Ιάκωβου Αγγελίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ να ήταν η… αναμενόμενη, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο Έλληνας τεχνικός στο «αντίο» του στα αποδυτήρια της Μεσημβρίας, χρησιμοποίησε ατάκες που άφησαν να φανεί, έστω έμμεσα, η δυσφορία του για πράγματα που αντιμετώπισε στη θητεία του ως προπονητής στον ΠΑΟΚ, αλλά και για την επιλογή της ΠΑΕ να ορίσει ως υπηρεσιακό τεχνικό και αντικαταστάτη του, τον Γιώργο Γεωργιάδη.

"Πίστευα ότι μπορούσαμε να πάρουμε τον τίτλο, δυστυχώς, όμως δεν τα καταφέραμε. Θα είμαι δίπλα και θα προσεύχομαι για σας. Μπορείτε να βγείτε πρώτοι στα πλέι οφ και εύχομαι να τα καταφέρετε", τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, πετώντας στη συνέχεια την σπόντα του για την επιλογή να αναλάβει υπηρεσιακός τεχνικός ο Γεωργιάδης: "Κάθε χρόνο έτσι συμβαίνει και τελικά αναλαμβάνει συνέχεια ο ίδιος άνθρωπος".

Μάλιστα, στο τέλος και λίγο προτού αποχωρήσει από τα αποδυτήρια, μεταξύ σοβαρού και αστείου, πέταξε μία ακόμη ατάκα που μπορεί να εκληφθεί ως σπόντα. Συζητώντας με τους παίκτες για ένα αποχαιρετιστήριο τραπέζι, σημείωσε: "Αποφασίστε εσείς. Άλλωστε εγώ έκανα κουμάντο μέχρι τον Ολυμπιακό, μετά κάνατε εσείς"!
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ