2015-03-17 16:16:33
Φωτογραφία για ΒΟΜΒΑ στον ποδοσφαιρικό κόσμο - Ποιος πρώην άσσος του Ολυμπιακού αγνοείται;
Αυτό το ερώτημα βασανίζει τον τύπο στο Μεξικό, καθώς αγνοείται η τύχη του πρώην άσου του Ολυμπιακού.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας της χώρας, «κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται σήμερα ο Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο, ο ποδοσφαιριστής που έλαμψε με την φανέλα του Ολυμπιακού στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας». Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, όσο και αν τον αναζήτησαν για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν, τουλάχιστον στο Μεξικό.

Γίνεται αναφορά στην πορεία από τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Σαχτάρ, την Πατσούκα, τον Άρη και τη Βαγιεκάνο, την οποία άφησε πέρυσι το καλοκαίρι για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα της Καλλονής. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν συνέβη, με αποτέλεσμα να παραμένει άγνωστο μέχρι σήμερα που βρίσκεται ο Μεξικανός, με ρίζες, επίσης, στην Ιταλία και στην Ουρουγουάη.

Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, πως ο Καστίγιο δεν έχει δώσει σημεία ζωής ούτε στα social media. Δεν έχει κάνει… tweet από τις 11 Οκτωβρίου 2014, ενώ προηγουμένως είχε ποστάρει μόνο μια φωτογραφία της κόρης του, στις 7 Φεβρουαρίου της ίδιας χρονιάς. Έχει αλλάξει και τους αριθμούς των τηλεφώνων του, ενώ δεν υπάρχει κανείς στη διεύθυνση που είχε δηλώσει σαν οικία του. «Φαίνεται πως η καριέρα του Νέρι Καστίγιο έφτασε στο τέλος της. Αυτού του Νέρι που έλαμψε με τον Ολυμπιακό και με το Μεξικό στο Κόπα Αμέρικα του 2007 και τώρα έχει εξαφανιστεί» καταλήγει το δημοσίευμα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ