2015-03-17 17:18:05
Φωτογραφία για Το πιο χαριτωμένο Airbus A320 που είδατε ποτέ!
Η russels Airlines ανέβασε ψηλά τον πήχη της εξωτερικής διακόσμησης αεροπλάνων παρουσιάζοντας ένα Airbus A320 με εντυπωσιακό livery αφιερωμένο στον Τεντέν.

Η φιλοτέχνηση του αεροπλάνου πραγματοποιήθηκε από τον καλλιτέχνη βαφέα αεροπλάνων Andre Eisele, ο οποίος βασίστηκε στα πρωτότυπα σχέδια του Βέλγου καρτουνίστα Hergé.

Φωτ: Βrussels Airlines

Το μήκους 37 μέτρων Airbus A320 είναι μεταμφιεσμένο σε τεράστιο μαύρο καρχαρία-υποβρύχιο, που μέσα του ταξιδεύουν ο Τεντέν παρέα με τον πιστό του σκύλο Μιλού. Το σχέδιο είναι εμπνευσμένο από την ιστορία «Ο θησαυρός του κόκκινου Ρακάμ» του 1943.

Φωτ: Βrussels Airlines

Όπως αναμενόταν, το αεροσκάφος βαπτίστηκε «Ρακάμ» από την ομώνυμη ιστορία, ενώ η Brussels Airlines έγραψε στην άτρακτό του το μήνυμα «Σας ταξιδεύουμε στην πατρίδα του Τεντέν». Το πανέμορφο livery θα διακοσμεί το Airbus μέχρι και το 2019.


Φωτ: Βrussels Airlines

Για την διεκπεραίωση του δύσκολου πρότζεκτ χρειάστηκαν 1500 εξαντλητικές εργατοώρες. Εκτός από την εξωτερική βαφή, η φιλοτέχνηση συνεχίστηκε στο πρόσθιο τμήμα της καμπίνας επιβατών, δημιουργώντας ένα αρμονικό σύνολο.

Φωτ: Βrussels Airlines

Αντί για κάποιο inflight magazine, οι επιβάτες της Brussels Airlines έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν το κόμικ «Ο θησαυρός του κόκκινου Ρακάμ» μεταφρασμένο σε 3 γλώσσες (φλαμανδικά, αγγλικά, γαλλικά).

Φωτ: Βrussels Airlines

Η Brussels Airlines δημοσίευσε το πρόγραμμα πτήσεων του καρχαρία-υποβρυχίου για το ερχόμενο διάστημα, με λύπη διαπιστώσαμε ότι δεν προβλέπεται να δούμε στην Αθήνα το ιπτάμενο έργο τέχνης!

Φωτ: Βrussels Airlines

Αν δεν χορταίνετε να βλέπετε το χαριτωμένο Airbus, δείτε στο παρακάτω βίντεο μερικά στιγμιότυπα από την περίπλοκη διαδικασία της βαφής του
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ