2015-03-17 19:42:34
Φωτογραφία για SkyGreece: Καναδάς με (σχεδόν) απευθείας πτήσεις από Αθήνα & Θεσσαλονίκη
Μετά από αρκετές καθυστερήσεις και αναβολές, η SkyGreece κατάφερε εντέλει να... συνδέσει την Ελλάδα με τον Καναδά, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί στην ιδρυτική της διακήρυξη. Η πρωτοεμφανιζόμενη ελληνική εταιρεία με έδρα το Μαρκόπουλο Αττικής θα εκτελεί 5 δρομολόγια εβδομαδιαίως, συνδέοντας Τορόντο και Μόντρεαλ με Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βουδαπέστη και Ζάγκρεμπ.

Το πρόγραμμα της SkyGreece από Ελλάδα για Καναδά, ξεκινά στις 21 Μαΐου 2015 και περιλαμβάνει τα παρακάτω δρομολόγια (όλα 1/weekly):

Τορόντο - Αθήνα - Τορόντο

Τορόντο - Ζάγκρεμπ - Αθήνα - Ζάγκρεμπ - Τορόντο

Τορόντο - Βουδαπέστη - Θεσσαλονίκη - Βουδαπέστη - Τορόντο

Τορόντο - Μόντρεαλ - Αθήνα - Μόντρεαλ - Τορόντο

Η αεροπορική εταιρεία με την τεράστια ελληνική σημαία στο livery έχει ήδη φορτώσει τα θερινά δρομολόγια για Καναδά στις μηχανές κρατήσεων, όμως για τεχνικούς λόγους οι πωλήσεις εισιτηρίων γίνονται με κωδικό εταιρείας Hahn Air αντί για SkyGreece.

Αφού ανακαλύψαμε τα δρομολόγια της SkyGreece στη μηχανή κρατήσεων της travelplanet24, πραγματοποιήσαμε δοκιμαστικές κρατήσεις για Τορόντο και Μόντρεαλ με τις παρακάτω τιμές:

Αθήνα - Τορόντο από 605€

Θεσσαλονίκη - Τορόντο από 585€

Αθήνα - Μόντρεαλ από 697€

Σημειώνουμε ότι οι τιμές αφορούν τον ερχόμενο Μάιο, από Ιούνιο και μετά τα εισιτήρια της SkyGreece κοστίζουν περίπου 100 ευρώ παραπάνω ανά επιβάτη.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ