2015-03-17 19:32:42
Φωτογραφία για Δεν υπογράφει ο Τσιρώνης την άδεια υλοτόμησης για τις Σκουριές
Φραστική επίθεση από ομάδα συνδικαλιστών εργαζομένων στις Σκουριές δέχθηκε to απόγευμα της Τρίτης σύμφωνα με... πληροφορίες του patrisnews.com ο Υπουργός Αναπληρωτής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης, στην είσοδο του Υπουργείου ΠΑΠΕΝ που βρίσκεται στην οδό Αμαλιάδος 17 στους Αμπελόκηπους.

Οι συγκεντρωμένοι με πολύ έντονο ύφος απαίτησαν από τον Υπουργό Αναπληρωτή την άμεση υπογραφή της άδειας υλοτόμησης στην περιοχή Καρατζά Χαλκιδικής.

Ο Γιάννης Τσιρώνης τους απάντησε ότι μπορεί οι μέχρι τώρα έλεγχοι να έδειξαν ότι η άδεια υλοτομίας είναι σύννομη, ωστόσο υπάρχει εκκρεμοδικία και μέχρι να βγει απόφαση δεν μπορεί να προχωρήσει σε μια ενέργεια που θα επιφέρει ανεπανόρθωτη ζημιά στο δάσος.

Κατόπιν ο Υπουργός Αναπληρωτής που πρόερχεται από το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων αποχώρησε δεχόμενος απειλές για την σωματική του υγεία, ενώ λίγο αργότερα οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν με την υπόσχεση ότι θα επανέλθουν αύριο με πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους ήδη βρίσκεται καθ’ οδον λεωφορείο με εργαζομένους που έρχονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε κατάληψη του Υπουργείου ΠΑΠΕΝ μέχρι την υπογραφή της άδειας.
Πηγή
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ