2015-03-17 22:15:13
Φωτογραφία για «ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»!
Ο Βαγγέλης Πίτκας μεταφέρει στο "Gazzetta.gr" τη θέληση και την αποφασιστικότητα των παικτών του Απόλλωνα Σμύρνης για να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά Ο έμπειρος γκολκίπερ που αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη του Απόλλωνα μίλησεγια τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, την πορεία της ομάδας του, τους στόχους του αλλά και τα άδεια γήπεδα.

Πιο αναλυτικά:

- Βαγγέλη τι σημαίνει για εσάς η παρουσία σας στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου;

Για κάθε παίκτη είναι μεγάλη πρόκληση να είναι στους «4» του Κυπέλλου. Είναι πολύ σημαντικό ιδίως όταν υπάρχουν δύο ομάδες από την Β' Εθνική και ενώ θα μπορούσαν να είναι και τρεις. Εδώ που φτάσαμε θα διεκδικήσουμε όποια ελπίδα έχουμε. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας με τον Ολυμπιακό.

- Πως αντιμετωπίζετε το γεγονός ότι θα βρείτε μπροστά σας τον Ολυμπιακό;


Αγωνιζόμαστε με την πιο καλή ομάδα της Ελλάδας. Εδώ και 10 - 12 χρόνια κινείται σε κορυφαίο επίπεδο. Είναι ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι βέβαια ο Ολυμπιακός αυτός που ήταν πέρυσι. Εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Θα παλέψουμε για το καλύτερο.

- Που θα κριθεί η σειρά αυτών των αγώνων;

Το θετικό για εμάς είναι πως το πρώτο ματς είναι στην Ριζούπολη. Εκεί έχουμε μεγάλη δυναμική ως ομάδα. Παίζει μεγάλο ρόλο το τι θα γίνει στο πρώτο παιχνίδι. Μετά στο Καραϊσκάκη σίγουρα τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.

- Πως θα σχολίαζες την εικόνα του Ολυμπιακού έτσι όπως τον έχεις δει φέτος;

Σίγουρα είναι το φαβορί ο Ολυμπιακός. Δεν αμφισβητείται αυτό. Έχει όμως δείξει μία αστάθεια που δεν την είχε την περασμένη χρονιά. Ενώ ξεκίνησε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά έκανε μία... κοιλιά. Δεν μπορώ να ξέρω βέβαια τους λόγους και δεν είναι κάτι που έχει να κάνει με εμένα και με την ομάδα μου.

- Ποιό είναι το... μυστικό του φετινού Απόλλωνα;

Το πολύ καλό κλίμα. Ότι είμαστε μία οικογένεια. Παίκτες - προπονητές - διοίκηση. Όλοι. Έχει βάθος η ομάδα και προσπαθεί πολύ. Είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Είμαστε μία ιστορική ομάδα και είμαστε καταδικασμένοι να πρωταγωνιστούμε, όπου και εάν παίζουμε. Το καλό κλίμα που υπάρχει και η πολύ καλή δουλειά που γίνεται μας έχουν φέρει εδώ. Υπάρχει ηρεμία και καλή οργάνωση. Γίνεται πολύ σωστή και μεθοδική δουλειά.

- Ποιοί είναι οι στόχοι της ομάδας και οι δικοί σου από εδώ και πέρα;

Οι προσωπικοί στόχοι συνάδουν με τους στόχους της ομάδας. Είμαστε μέσα και στους δύο στόχους μας. Και στο Κύπελλο όπου θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό και στο πρωτάθλημα θέλουμε να μπούμε στα μπαράζ και να διεκδικήσουμε την άνοδο. Εγώ από μέρους μου θα κοιτάξω να βοηθήσω τα μέγιστα.

- Κλείνοντας θα ήθελα την άποψή σου για τα κλειστά γήπεδα.

Ο κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε γεμάτα γήπεδα. Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης. Είναι κρίμα και λυπηρό το 2015 να γίνονται ματς δίχως κόσμο λόγω επεισοδίων. Ελπίζουμε να βάλουμε μυαλό και να πάμε λίγο μπροστά. Και όχι κάθε χρόνο να πηγαίνουμε όλο και χειρότερα. Να κάνουμε επιτέλους ένα βήμα μπροστά και όχι ένα πίσω...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ