2015-03-17 22:02:12
Φωτογραφία για Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΓΙΑ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ
Οι άνθρωποι της Άντερλεχτ επιδιώκουν με κάθε τρόπο να παραχωρήσουν τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό, καθώς δεν υπάρχει χώρος γι' αυτόν στο ρόστερ τους, ενώ υπάρχει και διάθεση να... πέσουν στα 2 εκατ. ευρώ.

Τα τελευταία 24ωρα γίνεται μεγάλη... συζήτηση για το μέλλον του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι είναι σε διαρκή δίαυλο επικοινωνίας με την Άντερλεχτ για τον παίκτη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, πλην όμως οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε οριστική συμφωνία, με το βασικό ζητούμενο της υπόθεσης να είναι το οικονομικό σκέλος.

Την ώρα που ο Βέλγοι είναι στην... αναμονή για τον παίκτη ο προγραμματισμός τους για τον Σέρβο μέσο δεν έχει αλλάξει. Σκοπός τους είναι να τον πουλήσουν. Δεν υπάρχει καμία σκέψη ή πρόθεση να ενσωματωθεί ξανά στο ρόστερ της ομάδας τους, αφού δεν υπάρχει χώρος γι' αυτόν μετά και την αλματώδη πρόοδο του νεαρού Λεάντερ Ντεντόνκερ. Του 19χρονου που κάνει σούπερ σεζόν και χτυπάει με αξιώσεις την πόρτα της Εθνικής Βελγίου.


Από την άλλη η Άντερλεχτ εκτός από τον Ολυμπιακό δεν έχει από αλλού ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον παίκτη και ενώ στην βελγική ομάδα επειδή έχουν τσεκάρει και το τελευταίο διάστημα την πορεία του παίκτη (υπήρχε άνθρωπος του συλλόγου στις κερκίδες του Καραϊσκάκη στο ματς με την Ξάνθη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr"), βλέπουν πως έχει πτώση στην απόδοσή του, κάτι που επίσης παίζει ρόλο.

Οπότε τα 2.7 εκατ. ευρώ που υπάρχουν ως οψιόν για τον παίκτη μπορεί κάλλιστα να... πέσουν στα 2 εκατ. ευρώ. Οι επόμενες ώρες και ημέρες αναμένεται είναι καθοριστικές καθώς το χρονικό περιθώριο είναι μέχρι τα τέλη Μαρτίου.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα...συμμάζεψε ο Αναστασιάδης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα...συμμάζεψε ο Αναστασιάδης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ