2015-03-17 22:21:05
Φωτογραφία για Ο chpwn άνοιξε τον κώδικα του FailBreak
Ο chpwn είναι ένας σπουδαίος προγραμματιστής στον χώρο του jailbreak που όσοι ασχολούνται χρόνια θα τον γνωρίζουν αφού και από την Apple του είχε γίνει πρόταση να εργαστεί για αυτή Ανάμεσα στα άλλα που είχε δημιουργήσει είχε βρει και ένα κώδικα για να κάνει jailbreak σε οποιαδήποτε συσκευή χωρίς να χρειάζεται να τρέχει στο εσωτερικό του λειτουργικού (root) αλλά μόνο με την χρήση ενός πιστοποιητικού.

Το jailbreak αυτό το είχε ονομάσει τότε στο ios 6 FailBreak κυρίως για τα προβλήματα που είχε και δεν μπορούσε να τρέχει σωστά το Substrate αλλά μπορούσε να κάνει κανονικά την εγκατάσταση του cydia και να κατεβάσει tweak που δεν χρειάζονταν το υπόστρωμα.

Πολλοί τότε τον κατηγόρησαν πως ο τρόπος αυτός ήταν παράνομος και αποφάσισε να κρατήσει κλειστό τον κώδικα από όλους.

Σήμερα μετά από πολύ καιρό έσπασε την σιωπή του και αποφάσισε να δώσει αυτόν τον κώδικα σε όλους για να τον εκμεταλλευτούν περισσότεροι προγραμματιστές με σκοπό να τελειοποιηθεί.


Ο πατέρας του Cydia ο Saurik είχε αναγνωρίσει τότε το Filbreak αλλά πίστευε πως δεν μπορεί να δοθεί στον κόσμο ένα τέτοιο λογισμικό με πολλά προβλήματα που είχε.

Ας ελπίσουμε να είναι το κίνητρο για ένα μόνιμο jailbreak στο μέλλον.

Λεπτομέρειες και για κατεβάσετε τον κώδικα Failbreak μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του github εδώ

I open sourced the code for the old ‘failbreak’ from around iOS 6.0. (The exploits involved are all fixed now.) http://t.co/OWWSGPBxPx

— Grant Paul (@chpwn) March 17, 2015 argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ