2015-03-18 00:16:11
Φωτογραφία για ΣΤΟΥΣ «8» ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE Ο... ΖΑΡΝΤΙΜ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Τα έδωσε... όλα η Άρσεναλ για την ανατροπή του 1-3 στον πρώτο αγώνα του Λονδίνου, αλλά στη ρεβάνς για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ νίκησε... μόνο με 2-0 στο πριγκιπάτο, με γκολ από τους Ζιρού (36’) και Ράμσεϊ (79’) και έτσι η Μονακό, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο της, είναι αυτή που πήρε τη μεγάλη πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ...

Ο Αρσέν Βενγκέρ στην πρώτη φορά που τέθηκε αντίπαλος με τη Μονακό (ήταν στον πάγκο της από το 1987 έως το 1994) πληγώθηκε από την πρώην ομάδα του και έτσι οι «κανονιέρηδες» για ακόμα μια χρονιά αποχαιρετούν την διοργάνωση στους «16». Η γαλλική ομάδα κατάφερε να περάσει για πρώτη φορά στους «8» από την περίοδο 2003-04, όταν και έπαιξε στον τελικό κόντρα στην Πόρτο Οι «κανονιέρηδες» ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα με την Μονακό να κοιτάει περισσότερο τα... νώτα της, χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Με κινητήριο... μοχλό τον Αλέξις Σάλτσες η φιλοξενούμενη πέτυχε δυο γκολ, κυνήγησε με... νύχια και με... δόντια μέχρι το τέλος, αλλά αυτό το πολυπόθητο τέρμα δεν ήρθε και έτσι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και όλο το πριγκιπάτο γιορτάζει!


ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Αμπντενούρ, Ουάλας, Κουρζαουά, Κοντογκμπιά, Τουλαλάν, Ζοάο Μουτίνιο, Ντιράρ (86' Ετσιετζίλε), Μαρσιάλ (60' Φερέιρα-Καράσκο), Μπερμπάτοφ (70' Μπερνάρντο Σίλβα).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Μπεγιερίν, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ (83' Γκιμπς), Κοκελέν (63' Ράμσεϊ), Καθόρλα, Μεσούτ Εζίλ, Αλέξις Σάντσες, Γουέλμπεκ (72' Γουόλκοτ), Ζιρού.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ