2015-03-18 15:34:54
Φωτογραφία για Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ
Η φάση των "16" του Champions League ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης (18/3), με τα τελευταία 2 εισιτήρια για τα προημιτελικά να δίνονται σε Βαρκελώνη και Βεστφαλία.

Στο "Καμπ Νόου" η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι με τον τίτλο του απόλυτου φαβορί, καθώς έχει νικήσει με 2-1 στην Αγγλία.

Ίδιο ήταν το σκορ του πρώτου αγώνα και στο άλλο ζευγάρι, μόνο που είχε νικήσει στην Ιταλία η γηπεδούχος, Γιουβέντους, έτσι η Ντόρτμουντ έχει πολλές ελπίδες για ανατροπή στην Γερμανία.

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι

Η Μπαρτσελόνα την Κυριακή υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά ο Λουίς Ενρίκε ξεκαθάρισε στην συνέντευξη τύπου πως το μυαλό της ομάδας του είναι μόνο στην ρεβάνς με την Μάντσεστερ Σίτι.

Από την άλλη, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ανέφερε πως για να έχει τύχη η ομάδα του θα πρέπει να παίξει όπως στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου ματς στην Αγγλία, επισημαίνοντας πόσο σημαντικό είναι οι παίκτες του να διατηρούν την μπάλα στην κατοχή τους.


Δεύτερη φορά στην ιστορία που τίθενται αντιμέτωπες Μάντσεστερ Σίτι με Μπαρτσελόνα, με την πρώτη να είναι πέρσι, επίσης στην φάση των "16" του Champions League. Και τότε το πρώτο ματς ήταν στο Μάντσεστερ, όπου οι Καταλανοί νίκησαν 2-0, ενώ επικράτησαν και στη ρεβάνς με 2-1.

Ντόρτμουντ - Γιουβέντους

"Είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στο ποδόσφαιρο", τονίζει ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, στην συνέντευξη τύπου και εξηγεί: "Χρειαζόμαστε νίκη κόντρα σε μία ιταλική ομάδα, η οποία χρειάζεται απλά την ισοπαλία".

Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, δήλωσε: "Σίγουρα το να έχει νικήσει με 2-1 δεν είναι μειονέκτημα. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο να περάσουμε, αλλά και η Ντόρτμουντ ξέρει την ποιότητά μας. Θα είναι ενδιαφέρον ματς και σίγουρα δεν θα ολοκληρωθεί 0-0, αν και ήταν καλό για εμάς. Θα πρέπει να σκοράρουμε, είναι σίγουρος για αυτό. Θα ήταν εξαιρετικό να πετυχαίναμε δύο γκολ".

Η τελευταία φορά που είχαν τεθεί αντιμέτωπες Γιουβέντους και Ντόρτμουντ ήταν στον τελικό του Champions League το 1997, με την Μπορούσια να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Ευρώπης, επικρατώντας με 3-1.

Πηγή: sport24
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ