2015-03-18 15:54:20
Φωτογραφία για «ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΛΟΓΩ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ»
Ο χθεσινός αγώνας μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μπάγερν Λεβερκούζεν ήταν ιδιαίτερα σημαντικός για τους «ροχιμπλάνκος», μιας και κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στη φάση των «8» του Champions League.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας δυσκολεύτηκαν αρκετά κόντρα στη φιλόδοξη ομάδα των Γερμανών, παίρνοντας τελικά την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι, όπως έχουμε αναφέρει.

Εκτός απ’ όλη την ομάδα της Ατλέτικο, η επιτυχία αυτή ήταν εξίσου σημαντική και για τον Γιαν Όμπλακ σε προσωπικό επίπεδο.

Ο τερματοφύλακας ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι με σκοπό να καλύψει το κενό του Τίμπο Κουρτουά, δεν είχε καταφέρει μέχρι στιγμής να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας, με αποτέλεσμα να αγωνίζεται βασικός ο Άνχελ Μογιά.

Μάλιστα, το παιχνίδι των πρωταθλητών Ισπανίας κόντρα στον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League στο Καραϊσκάκη, «στοίχειωνε» μέχρι και χθες τον Όμπλακ. Ο λόγος δεν ήταν άλλος, από το γεγονός πως δέχθηκε τρία γκολ, μην μπορώντας σε καμία περίπτωση να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του και τον Θρύλο να παίρνει μια τεράστια νίκη με 3-2.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «elmundo.es»:

«Εκείνη τη μέρα ο Ολυμπιακός έκανε τρία σουτ και πέτυχε ισάριθμα γκολ, με αποτέλεσμα ο Όμπλακ να παραμείνει στο περιθώριο».

Από την πλευρά του ο ίδιος δήλωσε:

«Δεν είμαι ήρωας. Είμαστε όλοι μας και τα καταφέραμε».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ