2015-03-18 18:31:10
Φωτογραφία για «ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Μόνο χαμένο δε θεωρεί τον Απόλλωνα Σμύρνης στα ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ο Αλέκος Βοσνιάδης. Μιλώντας στον "ΣΠΟΡ FM 94,6", ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του έχει δικαίωμα στην ελπίδα.

Έναν Απόλλωνα που δεν θα εμφανιστεί εκ προοιμίου χαμένος και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του απέναντι στον Ολυμπιακό πιστεύει ότι θα παρουσιάσει ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι οι ερυθρόλευκοι είναι το μεγάλο φαβορί στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου, ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα του δικαιούται να είναι αισιόδοξη για μια καλή εικόνα.

Άλλωστε, σημείωσε ότι θα διεκδικήσει μέχρι τέλους και την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, ακόμα κι αν ΑΕΚ και Ηρακλής έχουν το προβάδισμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βοσνιάδης

Για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό: «Όταν βρίσκεσαι σε ομάδες σαν τον Απόλλωνα το να αφήνεις παιχνίδια δεν είναι εύκολο. Έχουμε δικαίωμα να είμαστε αισιόδοξοι αν και προφανώς υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε να έχουμε μια καλή εικόνα κι ένα καλό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε».


Για την πορεία του Απόλλωνα: «Έχουμε καλά αποτελέσματα τελευταία. Έχει βάθος το ρόστερ και παρόλο που υπήρξαν αλλαγές στη μέση της χρονιάς, εμάς μας ευνόησαν. Για την ώρα μας βγαίνει σε καλό. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι ως το τέλος και να πετύχουμε το στόχο να ανέβουμε κατηγορία. Έστω κι αν στα πλέι-οφ υπάρχουν επίσης μεγάλα φαβορί».

Για τις δυσκολίες των άλλων ομάδων απέναντι σε ΑΕΚ και Ηρακλή: «Οι τρεις ομάδες που θα μπουν από κάθε όμιλο στα πλέι-οφ θα μπορούν να κερδίσουν κάθε αντίπαλο. Δεν θα έχουν τόσο εύκολο έργο ΑΕΚ και Ηρακλής. Νομίζω ότι και η Παναχαϊκή και ο Βόλος και εμείς είμαστε ανταγωνιστικές ομάδες. Πέρυσι, για παράδειγμα, που ήμουν προπονητής στη Νίκη Βόλου είχαμε επτά βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα, αλλά η ομάδα βγήκε πρωταθλήτρια».

Για τις μεταγραφές που έγιναν: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις προσθήκες. Έχουμε κάποια προβληματάκια με τη συνοχή, αλλά γενικά έγιναν στοχευμένες επιλογές και έχουμε χρησιμοποιήσει από τους 25 παίκτες τους 22. Υπάρχει σωστή διαχείριση του ρόστερ και εξαιτίας της καταφέραμε να πάρουμε αρκετούς πόντους χωρίς να επιβαρυνθούμε με κούραση».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ