2015-03-19 05:13:05
Φωτογραφία για Η Νικολούλη για την εμπλοκή του βουλευτή στην υπόθεση Γιακουμάκη
Πολλά έχουν ακουστεί για τον βουλευτή-πολιτικό που είχε μεσολαβήσει για κάποιον φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής που φέρεται να δημιουργούσε προβλήματα.

Η Αγγελική Νικολούλη σε συνέντευξή της στο «Tv Έθνος» έδωσε νέα στοιχεία στην δημοσιότητα για την ύπαρξη αυτού του πολιτικού άντρα.

«Πολύ πριν από την Έλενα Ακρίτα, στην πρώτη εκπομπή δεχτήκαμε αυτήν τη σχετική καταγγελία. Ερευνήσαμε διακριτικά την παρέμβαση του πολιτικού και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι δεν είχε μεσολαβήσει για τον Βαγγέλη, αλλά για έναν άλλο φοιτητή που είχε προκαλέσει φθορές στη Σχολή. Βέβαια το άτομο για το οποίο έγινε η παρέμβαση, παρότι δεν είναι πια στη Σχολή, φέρεται να είναι ο εμπνευστής των γεγονότων εναντίον του Βαγγέλη».

Η Αγγελική Νικολούλη κάνει αυτή την εκπομπή πολλά χρόνια.

Έχει εμπειρία στο να αξιολογεί στοιχεία προκειμένου να βρει την λύση. «Εάν υπάρχει ένα πλάνο που το δείχνουμε αρκετές φορές, το κάνουμε για να προσελκύσουμε μια σχετική μαρτυρία που θα βοηθήσει στην έρευνα. Είναι πλάνα επιλογής και δεν προσβάλλουν κανένα. Αλίμονο αν μετά από 20 χρόνια στο «κουρμπέτι» δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν ένα τηλεφώνημα μας οδηγεί σε λάθος κατεύθυνση ή στην αλήθεια.


Υπάρχουν στοιχεία που δεν αποκαλύπτουμε στους τηλεθεατές. Αν κάποιος μάρτυρας τα επικαλεστεί, καταλαβαίνουμε ότι είναι γνώστης», εξήγησε στο tvέθνος και συνέχισε: «Η θεματολογία της εκπομπής είναι ψυχοφθόρα και όλες τις υποθέσεις τις κουβαλάω μαζί μου. Τις ζω έντονα και δεν τις αντιμετωπίζω επιφανειακά. Είκοσι χρόνια τώρα έτσι λειτουργώ και δεν μπορώ να το αλλάξω. Δεν έχει χρειαστεί να απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό. Τα πάω καλά με τον εαυτό μου και τον ισορροπώ».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το νέο VW Passat Car of the Year 2015
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το νέο VW Passat Car of the Year 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ