2015-03-19 15:29:18
Φωτογραφία για Τυλίχτηκε στις φλόγες το σπίτι του Χάρη Βαρθακούρη!
To σοκ που πέρασε ο τραγουδιστής Μετά το πρώτο σοκ που υπέστησαν βρήκαν δύναμη και κουράγιο για να ξαναστήσουν το σπιτικό τους από την αρχή… 

Ο Χάρης Βαρθακούρης από τη μία δοξάζει τον Θεό -που δεν βρισκόταν εκεί και δεν κινδύνευσε η οικογένειά του-, από την άλλη χρειάστηκε να ανέβει το δικό του Γολγοθά όταν τον ειδοποίησαν ενώ βρισκόταν στο σπίτι του πεθερού του στην Επίδαυρο ότι η μονοκατοικία του στην Κηφισιά πήρε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς όλος ο οικιακός εξοπλισμός αλλά και τα υπάρχοντά τους. 

Λίγες μέρες αργότερα και ξεπερνώντας την πρώτη κρυάδα, το ζευγάρι βρέθηκε στο “Athens Metro Mall”, και πιο συγκεκριμένα στο κατάστημα “ΔΙΑΦΑΝΟ”, όπου ο φακός του YOU απαθανάτισε τον τραγουδιστή μαζί με τη γυναίκα του Αντελίνα Τελώνη να αγοράζουν έπιπλα και άλλα αντικείμενα για να “επανδρώσουν” το σπιτικό τους. 

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού, η οικογένεια ταλαιπωρήθηκε αρκετά, καθώς πολλά προσωπικά τους αντικείμενα έγιναν στάχτη. Προς το παρόν φιλοξενούνται μαζί με τις δύο κόρες τους, Λιόνα και Μελωδία, από τον πατέρα της Αντελίνας Τελώνη, ενώ βρίσκονται στη διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού τους. 
youweekly.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ