2015-03-20 13:21:04
Φωτογραφία για «ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!»
Ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής Λαμποράλ Κούτσα, ο Κόλτον Άιβερσον μιλά στο Euroleague Greece και τονίζει πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει εκ νέου στη φετινή διοργάνωση τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του Top 16 κι όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η αγωνία κορυφώνεται. Πολλά είναι τα μέτωπα που είναι ανοιχτά όσον αφορά την πρόκριση στα play offs, αλλά και ένα καλό πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα των δύο ομίλων. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η αναμέτρηση της Λαμποράλ Κούτσα με τον Ολυμπιακό.

Οι Βάσκοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους απέναντι στους ερυθρόλευκους, κάτι το οποίο τονίζει και ο Κόλτον Άιβερσον. Ο Αμερικανός σέντερ, στην παρουσία του οποίου ποντάρει πάρα πολλά ο Ίμπον Ναβάρο, αναφέρεται στην σημασία της αναμέτρησης, επισημαίνει το πόσο σημαντικό είναι το μαρκάρισμα των Γιώργου Πρίντεζη και Μπράιαντ Ντάνστον, ενώ μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Μάικ Τζέιμς.


Η κουβέντα ξεκίνησε από το παιχνίδι της Παρασκευής. Τι περιμένει από την αναμέτρηση; "Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Σε περίπτωση νίκης θα έχουμε πολλές πιθανότητες για πρόκριση στα play offs. Θέλουμε να διατηρήσουμε τις ελπίδες που έχουμε γι αυτό θα παίξουμε όσο χρειαστεί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε".

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας από τη Βιτόρια αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση αυτή σαν τελικό. "Σε αυτή τη φάση όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Έχουμε ακόμα νωπές τις αναμνήσεις από την εκτός έδρας ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό και ξέρουμε ότι εάν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, θα πρέπει να επικρατήσουμε στο παιχνίδι της Παρασκευής".

Στον αγώνα της Παρασκευής (22:00) θα κληθεί να μαρκάρει παίκτες όπως ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Μπράιαντ Ντάνστον, για τους οποίους, μόνο καλά λόγια έχει να πει "Είναι πολύ σημαντικό το μαρκάρισμά τους. Είναι παίκτες που κάνουν πολλές δουλειές μέσα στο παρκέ. Μαζεύουν ριμπάουντ, παίζουν καλή άμυνα, σκοράρουν πολύ. Εάν είμαστε σκληροί στην άμυνα και θέσουμε τους δικούς μας όρους, τότε θεωρώ πως θα φτάσουμε στη νίκη στο φινάλε του αγώνα".

Ποια είναι η γνώμη του, όμως για τον φετινό Ολυμπιακό; "Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα. Έχει ένα από τα καλύτερα ρεκόρ στην διοργάνωση και ξέρουμε, επίσης, πως είναι πιο μπροστά από εμάς στη βαθμολογία. Είναι πολύ σπουδαίο το παιχνίδι της Παρασκευής", ενώ για το εάν η ομάδα του μπορεί να καταφέρει κάτι αντίστοιχο με το παιχνίδι της κανονικής διάρκειας, όπου και θριάμβευσε με 89-70, υπογραμμίζει πως 

"τους έχουμε κερδίσει μια φορά, οπότε θα εστιάσουμε την προσοχή μας στο πως θα τους κερδίσουμε ξανά. Μπορούμε να τα καταφέρουμε! Παίζουμε με όλους και μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους, ειδικά εντός έδρας. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα κάνουμε τα πάντα για να τους ανταποδώσουμε".

Όσο για την παρουσία του Μάικ Τζέιμς εντός του συνόλου επισημαίνει ότι "είναι πάρα πολύ σημαντικός για όλους εμάς. Παίζει πολύ ομαδικά, η παρουσία του φέρνει ενέργεια στην ομάδα, ενώ έχει εξαιρετική επαφή με το καλάθι. Πιστεύω πως θα δώσει πολλές λύσεις απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι από τους παίκτες που με την παρουσία τους μπορούν να κάνουν τη διαφορά".
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ