2015-03-20 15:42:07
Φωτογραφία για Όλη η Ελλάδα θρηνεί για το χαμό του άτυχου παιδιού μας!
Αγαπητό tromaktiko,

έχω συγκλονιστεί που μετά το τραγικό τέλος που βρήκε ο Βαγγέλης Γιακουμακης κάποιοι που το παίζουν ντετέκτιβ κάθονται και κρίνουν τον κόσμο τους συμφοιτητές του, τους γονείς του.

Όλη η Ελλάδα θρηνεί για το χαμό του άτυχου παιδιού μας.

Όμως με το να κρίνει ο κάθε τυχάρπαστος όποιον βρει, όποιον ήταν σε μια φωτογραφία με τον Βαγγέλη θα φτάσουμε στο σημείο να σκοτώσουμε και άλλες ψυχές.

Δεν λέω πως δεν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί αλλα αυτο που συμβαίνει σήμερα ειναι τραγικό. Αρχικά εχω μια ερώτηση αν ο Βαγγέλης ήταν θύμα αυτών που έβγαινε μαζι τους φωτογραφίες και όχι μια πολλές τότε γιατί έμενε μαζι τους; Γιατί πήγαινε μαζι τους;

Σαφώς και κάποιοι απο αυτούς θα ήταν προβλημα αλλα με το να κατηγορεί όλη η Ελλάδα ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ φαίνεται πως γίνεται καθρέφτης του μπουλινγκ. Να σας θυμίσω πως στη σχολή υπάρχουν πρωτοετής δευτεροετής φοιτητές απο την Κρήτη.


Και συγγνώμη μόνο απ'την Κρήτη μπορεί να ειναι; Δεν ντρέπεστε να κατηγορείτε χωρίς να ξέρετε; Κατηγορείστε τους φοιτητές που μετα τον χαμό του Βαγγέλη μας διέπραξαν βρισαν και τόλμησαν να φερθούν τόσο αισχρά. Ταρακουνηθείτε λιγάκι.. Η προπαγάνδα σας έχει τυλίξει. Ειναι λογικό να μας τρέφουν καθε μερα με κάτι καινούργιο; Η να κάνουν μια μισή βδομάδα να βγουν τα αποτελέσματα;

Όχι οτι βρίσκουν θύματα για παραπληροφόρηση και να ανέβουν τα νούμερα τους. Εγω τρομάζω με αυτά που ακούω. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ο καθένας λέει ουι θελει. Μόνο εκεί μέσα στη σχολή και στο φιλικό περιβάλλον του Βαγγέλη γνωρίζουνε. Εσείς που κρίνετε και κάθεστε σε μια καρέκλα και βρίζετε όποιον βγήκε φωτογραφία με τον Βαγγέλη είστε εξευτελιστικοί για την κοινωνία μας. Αφήστε πια την οικογένεια να ηρεμήσει.

Όλοι θελουμε να δικαιωθεί το παιδί. Με το πάμε αντίθετα και να κρίνουμε γιατί δεν σεβόμαστε την θλίψη που περνάει η οικογένεια του. Το ποιος φταίει είμαι σίγουρος, υπάρχουν ΙΚΑΝΟΙ μορφωμένοι άνθρωποι να το συμπεράνουν.

Σταματήστε λοιπόν να δυσκολεύεται την κατάσταση γιατί κάποιος σαν ήρθε στο μυαλό ουι φταίει και δείτε ρεαλιστικά τα πράγματα. Η οικογένεια έχασε το βλαστάρι της και αυτο κανεις δεν μπορεί να το αλλάξει. Σεβαστείτε το επιτέλους.

Σε αυτη τη κοινωνία που είμαστε εύκολα ειναι να κατηγορούμε όταν είμαστε έξω απ'τον χορό. Αλλα πόσες φορές δεν έχετε δει να κρίνουν και στο τέλος να ειναι τελικά κάτι άλλο; Ξέρουμε όλοι πως πρέπει να ανοίξουν τα στόματα αλλα στην θέση τους αν ήσασταν ο καθένας θα είχε αλλη γνώμη για το γεγονός. Υποκειμενικά ετσι; Γι'αυτο λοιπον ας περιμένουμε το αποτέλεσμα και τότε πείτε οτι θέλετε αλλα να μην φτάσουμε στο σημείο ενα ακόμη παιδί αθώο να φύγει απ'την ζωή ΑΔΙΚΑ. Γιατί η αδικία πάντα θα υπάρχει στη κοινωνία μας.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ