2015-03-20 15:54:14
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΛΑΜΠΟΡΑΛ (ΡΗΟΤΟ)
Στη μεγάλη απουσία του Βασίλη Σπανούλη στέκεται ο τοπικός Τύπος στη Βιτόρια στις προαναγγελίες του αγώνα της Λαμποράλ Κούτσα με τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού διανύει μία από τις καλύτερες και πιο σταθερές σεζόν της καριέρας του, όμως ο τραυματισμός που απεκόμισε πριν την αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας με την Φενέρμπαχτσε στο γόνατο, τον άφησε για πρώτη φορά σε φετινό αγώνα Ευρωλίγκας εκτός μάχης.

Ο "Kill Bill" δεν θα δώσει το παρών στην αποψινή (22:00) μάχη με τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια και οι ισπανοί δημοσιογράφοι, αρχίζουν και τελειώνουν τις αναφορές τους στο παιχνίδι με αυτή την απουσία.

«Χωρίς την… βαριά σκιά του Σπανούλη», είναι ο τίτλος της τοπικής εφημερίδας «El Correo», που έχει δισέλιδο αφιέρωμα στον αγώνα.

«Η Λαμποράλ Κούτσα καίγεται για τη νίκη, κόντρα σε έναν πληγωμένο Ολυμπιακό, που θέλει και αυτός να επιστρέψει στις επιτυχίες», συμπληρώνει η εφημερίδα.


Το δημοσίευμα αναφέρεται στους παίκτες των ερυθρόλευκων που θα κληθούν να καλύψουν το «κενό» του Λαρισαίου γκαρντ, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο πόσο σημαντική για την εξέλιξη του παιχνιδιού θα είναι η απόδοση του Βαγγέλη Μάντζαρη.

«Είναι αυτός που μπορεί να παίξει άμυνα κόντρα στους παραγωγικούς γκαρντ της Λαμποράλ και να ελέγξει τον ρυθμό», γράφει η εφημερίδα για τον 25χρονο γκαρντ.

Μικρότερο χώρο για την προαναγγελία του αγώνα διαθέτει η «Marca», ενώ συνεχής αναφορές στον αγώνα, αλλά και το ενδιαφέρον του κόσμου να βρεθεί στην «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα», κάνουν τα τοπικά ραδιόφωνα. (Radio Vitoria), όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ