2015-03-20 21:34:32
Φωτογραφία για Προσέξτε μην την πατήσετε με αυτήν την εταιρεία
Αγαπητό Tromaktiko,

Θα ήθελα να αναφερθώ στην International Service Oil κυρίως για το... προφίλ που παρουσιάζει διαδικτυακά και που καμία απολύτως σχέση έχει με την πραγματικότητα. Και αναφέρω πρώτο το προσωπικό που φυσικά δεν έχει μόνιμο και όσα άτομα είναι μόνιμο προσωπικό είναι όσα έχουν μέσον, άτομα συγγενικά και άτομα με πολύ στενές σχέσεις με τους διευθυντές προέδρους κ.λ.π. 

Μία εταιρεία που προσλαμβάνει καθημερινά νέο προσωπικό στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και απολύει καθημερινά εξίσου το ίδιο. Άτομα που κάνουν την «εκπαίδευση» τους αμισθί βγάζουν τη δουλεία που τους ενδιαφέρει αναλόγως την περίοδο και τις ανάγκες τους, όπως οδηγούς βυτιοφόρων που προσλαμβάνουν κατά την χειμερινή περίοδο μάλλον πιο σωστά, περίοδο κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης και με τη λήξη της σεζόν τους στέλνουν σπίτια τους. Φυσικά διαθέτουν μόνιμο προσωπικό και στο κομμάτι αυτό που μετά τη λήξη τους χρησιμοποιούν σε άλλες εργασίες. 

Μία εταιρεία που στο μεγαλύτερο ποσοστό απασχολεί αλλοδαπούς ενώ λαμβάνουν άπειρα βιογραφικά από άνεργους νέους η μη. Και το άλλο κομμάτι απέναντι στους πελάτες-καταναλωτές που δεν έχει βασικό τιμοκατάλογο και χρεώνει ανάλογα με το ποσό «μαλακός» είναι ο πελάτης μην το αναφέρω αλλιώς και ποσό ανεκτικός η ανίδεος για αυτά που ενδιαφέρεται. Μία εταιρεία που χρησιμοποιεί άνδρες ασφάλειας, κάποιοι ενδεχομένως εν ενέργεια αστυνομικοί που οπλοφορούν και δεν τολμάει να περάσει ούτε μύγα στο κτίριο. Αυτά εν συντομία. Νομίζω πως θα είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι που επίσης θα καταθέσουν τα ίδια και πολλά που γνωρίζουν.

Καλό είναι να γνωρίζουν όλοι που τους ενδιαφέρει να συνεργαστούν με την συγκεκριμένη εταιρεία είτε ως προσωπικό είτε ως επίδοξοι πελάτες

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ