2015-03-20 22:38:08
Φωτογραφία για ΑΓΡΙΑ «ΓΙΟΥΧΑ» ΣΕ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ (ΕΛΕΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ) ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΜΕ ΟΠΑΔΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!
Αρχικά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πίκαραν με συνθήματα τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού (ο οποίος αντέδρασε με ειρωνικό χειροκρότημα) και μετά κόντεψε να πέσει... ξύλο κοντά στη φυσούνα!

Μεγάλη ένταση υπήρξε στο φινάλε της αναμέτρησης των "πράσινων" με τη Ρεάλ μεταξύ των οπαδών του ΟΑΚΑ και του Γιάννη Μπουρούση.

Όλα ξεκίνησαν από το ειρωνικό σύνθημα των "πράσινων"... "βάλε μέσα τον Μπουρούση", στο οποίο ο διεθνής σέντερ και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, "απάντησε" με ένα ειρωνικά χειροκροτήματα και γέλια.

Στη συνέχεια ακολούθησε το γνωστό σύνθημα, "δέκα μέρες έλεγες...", για την παλιότερη δήλωση του Γιάννη Μπουρούση για το F4 στο Βερολίνο, ενώ μετά ακολούθησαν διάφορα μπινελίκια και γιούχα.

Μετά τη λήξη τιυ αγώνα υπήρξε και νέα ένταση, καθώς, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr", φεύγοντας από το παρκέ και πηγαίνοντας προς τη φυσούνα, ο διεθνής σέντερ άνοιξε έντονο διάλογο με έναν οπαδό του Παναθηναϊκού. Κάτι ειπώθηκε ανάμεσα στους δύο, με τον παίκτη να αποχωρεί... "φτιαγμένος" για τα αποδυτήρια και τον οπαδό του ΠΑΟ να απαντάει με τη γνωστή άσεμνη χειρονομία.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ