2015-03-21 13:27:11
Φωτογραφία για ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο... ΟΦΗ!
Ο Μαχλάς ανακοίνωσε την αποχώρηση του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα, ενώ μίλησε για πόλεμο κατά της ομάδας, από όσους ήθελαν μία εύκολη παραμονή.

Η... ταφόπλακα στην φετινή τραγική κατάσταση που βρίσκεται ο ΟΦΗ μπήκε επίσημα διά στόματος Νίκου Μαχλά. Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας ανακοινώθηκε ότι η οι Κρητικοί δεν θα συνεχίσουν στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα κατήγγειλε πόλεμο κατά της ομάδας του.

Διαβάστε τα όσα είπε ο Νίκος Μαχλάς στην Συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου:

"Βλέπουμε νόμους να τηρούνται σε άλλες περιπτώσεις και σε άλλες όχι. Βλέπουμε να υπάρχουν αποφάσεις που θα έχουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Έπεσαν οι μάσκες στον πόλεμο κατά της ομάδας μας.

Τελευταίο παράδειγμα ο ορισμός του αγώνα με τον ΠΑΣ. Είδαμε ότι με τον Ατρόμητο εκτέλεσαν αυτόματα την ποινή αφαίρεσης των 4 βαθμών και δεν όρισαν το παιχνίδι. Βλέπουμε ότι ακριβώς το ίδιο γεγονός, την Τετάρτη μετά το ματς με τον Πανθρακικό, δεν έγινε το ίδιο και δεν εκτέλεσαν το παιχνίδι. Είχα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Λίγκας και μου είπε ότι το παιρνει πάνω του και ότι το ματς γίνεται κανονικά. Γιατί δεν έγινε το ίδιο και με τον Ατρόμητο;


Ο ΟΦΗ ήταν το εύκολο θύμα γιατί ήθελαν κάποιοι να έχουν μια άνετη παραμονή. Είδαμε αποφάσεις όπως με την ΕΠΟ να μην βγάζει δελτία σε 20χρονα παιδιά για να τελειώσουμε αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα.

Η διοίκηση έκανε έναν αγώνα ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια και βλέπουμε μια απόφαση δικαστηρίου που ενώ έχει κερδιθεί για να γίνει το παιχνίδι και έπρεπε να επιστραφούν οι βαθμοί, το μόνο που έκαναν ήταν να γίνει το ματς και να μην επιστρέψουν το παιχνίδι.

Η ρήτρα της Nova με την Λίγκα να μην εκτελεστεί αλλά να εκτελεστεί η εξαθλίωση του ΟΦΗ. Φοβούνταν τον ΟΦΗ με 12 και 13 παίκτες. Είδαμε ανθρώπους να παίρνουν αποφάσεις που κατακρεούργησαν την ομάδα όλο αυτό το διάστημα.

Η απόφαση που πήραμε έιναι να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Είδαμε διαφορετική αντιμετώπιση και όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει η κρίση αλλά δεν είναι η ίδια αντιμετώπιση.

Μπορούμε να αποσυρθούμε ελεύθεροι. Η οικογένεια του ΟΦΗ να πάρει μόνη της τις αποφάσεις μας. Να φύγουμε από την σαπίλα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο για να μπορέσουμε να ξαναγίνουμε πάλι η ομάδα που όλοι θέλουμε και που όλοι χαίρονται και όχι να μας αντιμετωπίζουν σαν να μην πω τι.

Τον ΟΦΗ δεν τον σκότωσαν αλλά ήθελαν να τον διασύρουν μόνο και μόνο υπάρχει η ρήτρα της Nova. Το μόνο που ήθελαν ήταν να μην χάσει η Λίγκα ένα ποσό της τάξης των 2,5 εκ. ευρώ και δεν είχαν υπολογίσει ότι αυτό θα τους κοστίσει. Τώρα και καλά ενδιαφέρθηκαν για τον ΟΦΗ. Είναι ντροπή για όλους τους, είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν δίπλα μας, τους προπονητές που έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Θέλαμε να παραμείνει ψηλά η ομάδα όμως τα τελευταία γεγονότα μας γυρνάνε πίσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για την προσπάθεια που έκαναν ώστε να μην διασύρεται η ομάδα. Μάλλον ήταν πολύ ευάλωτη και δεν μπορούσαμε να την βλέπουμε έτσι.

Θέλω πλέον να κοιτάξουμε το μέλλον της ομάδας. Ο ΟΦΗ έχει μέλλον, ιστορία και κανένας δεν μπορεί να τον συμπονεί. Η ομάδα αυτή είναι περήφανη και περήφανη θα μείνει.

Είναι μια δύσκολη στιγμή αλλά πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, έχει κάνει υπερήφανους όλους τους Κρητικούς και θέλουμε να την δούμε ξανά περήφανη. Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι, έχουμε κάνει λάθη και εμείς. Όμως μας διέλυσαν οι καταστάσεις και τα κέντρα αποφάσεων.

Για εμένα ήταν προαποφασισμένο. Είδαμε να ενεργοποιούνται ποινές για λίγες ώρες.

Είδαμε νόμους όπως με την προσωρινή διαταγή. Μας υποχρέωσαν να αποσυρθούμε ενώ πέρυσι ο Άρης έπαιζε όλη την χρονιά με την προσωρινή διαταγή. Εκτελούν τις ποινές με το άψε σβήσε. Είναι κρίμα που φεύγει η ομάδα από το πρωτάθλημα αλλά από την άλλη βλέπουμε με ικανοποίηση γιατί αποχωρεί μια ομάδα από ένα άθλιο ποδόσφαιρο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες και τον κόσμο της ομάδας γιατί ο κόσμος είναι η δύναμη και η ψυχή του.

Είμαστε ομάδα του λαού όπου ο καθένας γνωρίζει τι συμβαίνει όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι από την στιγμή που δεν έχουμε οικονομικούς πόρους. Όμως δεν είναι αιτία για να μας φέρονται απαξιωτικά. Είναι απάνθρωπο και άσχημο να γίνονται αυτά τα πράγματα. Οι αιτίες για το ότι η ομάδα έχει φτάσει η ομάδα μέχρι εδώ είναι αρκετές και μεγάλες. Αλλά νομίζω ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Είναι άσχημο να μιλάμε για την ομάδα να βρίσκεται σε αυτό το σημείο. Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα θα επιστρέψει δυνατή.

Για το τηλεφώνημα του Μποροβήλου: Δεν θέλω να πω κάτι εναντίον του κυρίου Μποροβήλου όμως έχει έναν θεσμικό ρόλο με τον οποίο οφείλει να τον λειτουργεί σωστά. Αυτός ο λόγος έχει να κάνει καθαρά με τη Nova και αν ήθελε θα είχε κάνει το ίδιο και με τον Ατρόμητο.

Δεν είναι δυνατόν το δικαστήριο να ορίζει το ματς με τον Ατρόμητο και να μην επιστρέφει τους τέσσερις βαθμούς. Βλέπουμε ότι όλα γίνονται επιφανειακά και ότι συμφέρει τον καθένα. Δηλαδή, είναι δυνατόν ο πρόεδρος της Λίγκας να λέει ότι το παίρνει πάνω του; Ηθική ικανοποίηση είναι αν θέλουν να μας έδιναν τα δελτία. Πρώτη φορά έψαξε η ΕΙΜ αν χρωστάει σε πρώην παίκτες.

Δεν έψαξαν ποτέ άλλη ομάδα. Ότι έγινε, είναι στοχευμένο. Ήταν προμελετημένο να ρίξουν τον ΟΦΗ".

ΠΗΓΗ: cretalive.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ