2015-03-22 21:08:45
Φωτογραφία για Στο Νοσοκομείο Θήβας με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας 10 μαθητές
Με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας μεταφέρθηκαν στο... Γενικό Νοσοκομείο Θηβών 10 από τους 45, μαθητές Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας οι οποίοι επέστρεφαν απο εκδρομή στο Ναύπλιο.

Oι μαθητές, χωρίς ευτυχώς η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία, είχαν επισκεφθεί το Ναύπλιο και κατά την επιστροφή τους πολλοί απ αυτούς ένιωσαν έντονες ενοχλήσεις στο στομάχι και μεταφέρθηκαν από τους συνοδούς καθηγητές ομαδικά στα επείγοντα του νοσοκομείου Θηβών.

'Αμεσα το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Θηβών προσπάθησε και αντιμετώπισε την όλη κατάσταση διαπιστώνοντας ότι οι 10 μαθητές έχουν πιθανή γαστρεντερίτιδα και τους χορήγησαν την απαραίτητη αγωγή.Σύμφωνα με πληροφορίες του Permisospress οι γονείς των μαθητών είναι ενήμεροι,η κατάστασή τους δεν είναι ανησυχητική και είναι θέμα χρόνου να πάρουν εξιτήριο.Δόθηκαν πολλά συγχαρητήρια απο τους υπεύθυνους καθηγητές συνοδούς των παιδιών στο νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Θηβών για την άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης των μαθητών και για την άψογη συμπεριφορά και εξυπηρέτηση.

Είναι αδήριτη ανάγκη, για άμεση δράση, να προστατευθεί και να στελεχωθεί με γιατρούς και προσωπικό το Νοσοκομείο Θήβας Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ