2015-03-23 11:59:18
Φωτογραφία για Πάτρα: Θρήνος για τον θάνατο της 41χρονης σε τροχαίο στο Μιντιλόγλι - Πήγαινε σε κηδεία
Άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην καρμανιόλα της ΝΕΟ Πατρών - Πύργου, χθες το μεσημέρι, με θύμα αυτή τη φορά για 41χρονη γυναίκα από την Ηλεία, η οποία έχασε τη ζωή της, ενώ τραυματίστηκε η ξαδέρφη της , η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπως αναφέρει το Patrisnews.com.

Νεκρή είναι η 41χρονη Ειρήνη Κριτσενέλη από το Νεοχώρι Κυλλήνης. Ήταν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 41χρονη, με συνοδηγό την 34χρονη ξαδέλφη της, εξετράπη, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, της πορείας του στο ύψος της εξόδου του Μιντιλογλίου, λίγα μόλις μέτρα πριν την περιμετρική της Πάτρας, με αποτέλεσμα να καταλήξει με δύναμη σε χαντάκι στο πλάι του δρόμου.

Μάρτυρες του τροχαίου δυστυχήματος ειδοποίησαν αμέσως την Τροχαία και την Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε με δύο οχήματα, καθώς οι δύο γυναίκες είχαν εγκλωβιστεί στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, ενώ ελάχιστα λεπτά μετά το δυστύχημα στο σημείο έφτασαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.


Δυστυχώς, για την 41χρονη Ειρήνη Χρυσοβαλάντω Κριτσινέλια ήταν ήδη πολύ αργά, ενώ η 34χρονη ξαδέλφη της διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου με κάταγμα, σύμφωνα με πληροφορίες, της λεκάνης.

Πήγαιναν σε κηδεία Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το ταξίδι των δύο γυναικών, που δυστυχώς τελείωσε τόσο σύντομα, είχε ως τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, καθώς η 34χρονη πήγαινε στην κηδεία του νονού της που έχασε προχθές τη μάχη με τη ζωή.

Κανείς όμως δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι οι δύο γυναίκες δεν θα έφταναν ποτέ στον προορισμό τους…

Δεύτερη «τραγωδία»!

Η συγκεκριμένη ωστόσο είναι η δεύτερη τραγωδία μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα για την μικρή κοινωνία του Νεοχωρίου Κυλλήνης καθώς τα δάκρυα από την πρώτη τραγωδία στις 27 Δεκεμβρίου, με θύμα μια 51χρονη γυναίκα που επέστρεφε από την κηδεία του πατέρα της, δεν έχουν στεγνώσει ακόμα…

Στο πένθος βυθίστηκε το Νεοχώρι

Η τραγική είδηση «κεραυνοβόλησε» τους κατοίκους του Νεοχωρίου λίγα λεπτά πριν τις 3 το μεσημέρι. Στην αρχή κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει, λίγη ώρα όμως αργότερα, όταν πήγαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρεί η οικογένεια της 41χρονης στην είσοδο του χωριού οι τελευταίες τους ελπίδες ότι επρόκειτο για λάθος διαψεύστηκαν. Ολόκληρο το χωριό βυθίστηκε στο πένθος χωρίς ακόμα οι περισσότεροι κάτοικοί του, που σε λίγες ώρες θα κληθούν να πουν το στερνό αντίο στην Ειρήνη Χρυσοβαλάντω, να έχουν συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Το θέμα της σκοτώστρας εθνικής Πατρών - Πύργου έχει απασχολήσει πολλές φορές τον τύπο και το θανατηφόρο επαναφέρει την επκινδυνότητά του στο προσκήνιο με τραγικό τρόπο, μία ακόμα φορά και σε μια περίοδο όπου το τοπίο σχετικά με τη δημοπράτηση του νέου αυτοκινητόδρομου της Πατρών - Πύργου παραμένει θολό.

Μάλιστα τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι το νέο αυτό τροχαίο δυστύχημα συνέβη την ημέρα που η εφημερίδα «Πατρίς» κατήγγειλε και διαμαρτυρόταν με το πρωτοσέλιδο και το κεντρικό της ρεπορτάζ για όλα τα αθώα θύματα που έχουν χαθεί στον συγκεκριμένο δρόμο…
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ