2015-03-23 13:02:09
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!
Tρελό κράξιμο Αλέφαντου στη στήλη του στο "sportdog.gr" για ΠΑΟ και μεγάλο σχόλιο για το "κλάσικο". Ποιος είναι ο τσαπατσούλης του Ολυμπιακού; Τι γνώμη έχει για Γιαννιώτα-Μπεν.

Αναλυτικά :

Τι ματσάρα ήταν αυτή, δύο ομάδες φοβερές, με υψηλή τεχνική, όλοι, ακόμα και ο Μπενζεμά έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στην τεχνική του, αλλά θέλω να σταθώ σε ένα πράγμα: Το ότι είναι παικταράδες στην τεχνική, εντάξει, αυτό δύσκολα μαθαίνεται, εκείνο που πρέπει να δουν οι δικοί μας παίκτες είναι τα τρεξίματά τους. Στο κλάσικο είδα αθληταράδες. Τρέξιμο, τρέξιμο, φοβερό τρέξιμο, αλληλοκαλύψεις, αλλαγές θέσεων, εναλλαγές, ασταμάτητο τρέξιμο. Να διδάσκονται οι δικοί μας να μην είναι τεμπέληδες! Να είναι αθλητές.

Ευθύνη έχουνε τα στόπερ της Ρεάλ για τα δύο γκολ της Μπαρτσελόνα, στο πρώτο δεν είναι δυνατόν να μη φυλάς τα αντίπαλα στόπερ που είναι καλοί στο ψηλό παιχνίδι και να τρως γκολ από στημένη φάση έτσι. Στο δεύτερο, πρέπει να παίρνεις τον Σουάρες πλάτη, άμα τον αφήσεις να σου πάρει πλάτη θα σου φύγει και άντε πιάστον μετά. Μεγάλη μπαλιά από την άμυνα της Μπαρτσελόνα, έφυγε ο Σουάρες και με εκπληκτικό πλασέ το έγραψε. Όλη η δουλειά ήταν να μη σε βάλει πλάτη εκεί κοντά στη σέντρα.


Η Ρεάλ άξιζε την ισοπαλία, ο Ρονάλντο έδειξε ξανά την προσωπικότητά του, 70.000 κόσμος τον αποδοκίμαζε αλλά αυτός για άλλη μια φορά τους έβαλε εκεί μέσα γκολ, σε 8 ματς στην έδρα της Μπαρτσελόνα αυτός έχει βάλει 7 γκολ! Είχε και δοκάρι.

Ο Μπέιλ στο β΄ ημίχρονο εξαφανίστηκε. 100 εκ. ευρώ μεταγραφή, αμαρτία είναι, δεν βοήθησε. Σημαντική ήταν η αλλαγή του Μόντριτς που τα κάνει όλα στο κέντρο της Ρεάλ, φεύγοντας αυτός η Ρεάλ έπεσε.

Στο τελευταίο 20λεπτο του α΄ ημιχρόνου η Ρεάλ είχε τα ηνία, έπαιξε καταπληκτικά. Και στις αρχές του β΄ ημιχρόνου.

Η Ρεάλ είχε και άλλο ένα γκολ που άδικα ακυρώθηκε για εμένα, ο Μπέιλ δεν ήταν οφ σάιντ, ο Ρονάλντο που ήταν δεν επηρέαζε τη φάση. Κυριάρχησε κατά κράτος η Ρεάλ, όχι μόνο έκανε το 1-1 αλλά μπορούσε άνετα μετά να κάνει αυτή το 1-2. Αμολήθηκε όμως μπροστά για να κάνει το 1-2 και την πάτησε. Όταν έφαγε το δεύτερο γκολ, μετά μπορούσε να φάει και άλλο, η Μπαρτσελόνα ήταν πολύ επικίνδυνη και έκανε σημαντικές ευκαιρίες.

Ο Μέσι δεν έκανε το μεγάλο ματς, αλλά δεν βλέπω να το χάνει το πρωτάθλημα, ο Μέσι θα την πάρει από το χέρι την Μπαρτσελόνα και θα την κάνει πρωταθλήτρια πάλι. Η τριάδα μπροστά Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ, δεν θα το χάσει θεωρώ το πρωτάθλημα.

Δεν νίκησε άδικα η Μπαρτσελόνα, άξιζε τη νίκη, μπορούσε όμως να έρθει και ισοπαλία, ούτε αυτό το αποτέλεσμα θα ήταν άδικο.

Με ρωτάει τώρα ο Σινάνογλου για τον Γιαννιώτα που τον έχει κλείσει ο Ολυμπιακός όπως λέγεται. Δεν είναι άσχημη μεταγραφή, γρήγορος είναι, νέος στην ηλικία είναι, διεμβολιστάκος, όμως δεν τρελαίνομαι. Εγώ θέλω τον Ολυμπιακό να κτιστεί με παίκτες και για την Ευρώπη, όχι μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Γιαννιώτας δεν βλέπει εύκολα το γκολ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει μπροστινούς που να σκίζουν τα δίχτυα, όπως ήταν ο Μιραλάς και ο Γκαλέτι.

Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να βρει σεντερφοράρα ο Ολυμπιακός διότι ο Χάρα δεν με πείθει, εντάξει, φιλότιμος είναι, έκανε πολύ δυνατά τρεξίματα χθες και πίεζε τα σέντερ μπακ, αλλά πέραν τούτου δύσκολα… Ο Μπενίτες θέλει χώρους, έχει έκρηξη αλλά είναι τσαπατσούλης. Ο Μήτρογλου μπήκε μέσα και περπάταγε Δεν είχε αντίπαλο ο Ολυμπιακός, η Κέρκυρα είχε ελλείψεις, ομαδούλα ήταν. Άδειο το γήπεδο, στεναχωρήθηκα. Ο κόσμος θέλει καλύτερη μπάλα. Στο α΄ ημίχρονο πάντως ήταν καλός ο Ολυμπιακός.

Ο γιος του Μανωλά μπορεί να εξελιχτεί, ψηλός είναι, θέλει δουλειά.

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ δεν είδα γιατί πήγα στο Καραϊσκάκη. Σας είχα πει όμως για τη Μάντσεστερ όλη την ανάλυση, μετά το καταπληκτικό α΄ ημίχρονο στο οποίο έριξε 3 γκολ στην Τότεναμ. Σας είχα πει τι κάνει ο Φαν Γκάαλ και πράγματι έκανε τα ίδια στο Λίβερπουλ και πήρε το διπλό.

Ο Ολυμπιακός πέρα από σεντερφοράρα θέλει και ένα χάφαρο, βλέπω τον Καθόρλα στην Άρσεναλ κάθε φορά και τρελαίνομαι. Την ανεβάζει πάρα πολύ, όλη την ομάδα. Και ένα σέντερ μπακ ολκής χρειαζόμαστε να δέσουμε.

Ο Ομάρ με δικαίωσε, έπαιζε σαν έξω δεξιά σε αυτό το ματς και πλευροκοπούσε. Βάλε τον Ομάρ μπροστά και τον Σαλίνο πίσω του και θα με θυμηθείτε. Και πήγαινε τον Ντοσεβί από την άλλη πλευρά να παίξει με τον Μαζουακού διότι δεν έχει εξτρέμ αριστερά ο Ολυμπιακός, μονόπαντα παίζει!

Ο Φορτούνης βρήκε χώρους, καλός παικτάκος, καλά κάνει και επιμένει με αυτόν, γρηγοράκος είναι, μπάλα ξέρει, αλλά πρέπει να γίνει πιο νταής, να παίρνει περισσότερες προσωπικές ενέργειες.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου για τον Μπεν της Βέροιας η οποία νίκησε τον Παναθηναϊκό. Ξέρει μπάλα ο Μπεν, έχει κάποιες καλές ενέργειες, αλλά σε πολλά ματς χάνεται. Δεν με τρελαίνει. Ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού πρέπει να πατάει την περιοχή και να τρίζει.

Για τον Παναθηναϊκό θα πω ένα πράγμα που τα λέει όλα: Αυτοί οι παίκτες που έχει, στον παλιό Παναθηναϊκό άλλων εποχών, δεν θα πέρναγαν ούτε έξω από την πόρτα! Με εξαίρεση τον Μπεργκ. Όταν δεν παίζει ο Μπεργκ οι άλλοι δεν μπορούνε.

Ποιος από αυτούς θα έπαιζε στον Παναθηναϊκό του Ζάετς, του Ρότσα και του Σαραβάκου, ή στον πιο παλιό Παναθηναϊκό των παικταράδων που έπαιρναν τους τίτλους. Έλα μωρέ με τον Μαυρία, τα έχω πει, πιάσανε κορόιδο τους Άγγλους, θυμάστε τι έλεγα "πουλήστε τον όσα και αν σας δίνουν, ευκαιρία είναι"! Και για τον Τριανταφυλλόπουλο 100 φορές έχω πει ότι είναι παραφωνία, μεγάλος γκελαδόρος. Τον έκανε ο Μπεν τ΄ αλατιού.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ