2015-03-23 13:38:56
Φωτογραφία για Ηράκλειο: Η αποτυχημένη διάρρηξη αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό!
Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής, ενώ σχηματίζεται σε βάρος τους συμπληρωματική δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Οι γείτονες μιας οικογένειας έβαλαν τέλος στη δράση μιας σπείρας διαρρηκτών που λυμαίνονταν τα σπίτια στην πόλη του Ηρακλείου, όταν πήραν είδηση τα μέλη της που προσπαθούσαν να διαρρήξουν το σπίτι της και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Δυο Έλληνες, ένας 27χρονος και ένας 40χρονος, δεν πρόλαβαν να το σκάσουν και έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών και προσήχθησαν στην Ασφάλεια. Ένας ακόμη 28χρονος συνεργός τους, τα στοιχεία του οποίου προέκυψαν από την προανάκριση, κατάφερε να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται για να συλληφθεί.

Οι τρεις τους είχαν διαπράξει ένδεκα διαρρήξεις και μία απόπειρα σε σπίτια από τις 18 Ιανουαρίου και είχαν κλέψει μετρητά, κοσμήματα, υπολογιστές, τηλεοράσεις, tablet, κινητά και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που η συνολική τους αξία ξεπερνάει τα 22.000 ευρώ. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής, ενώ σχηματίζεται σε βάρος τους συμπληρωματική δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ