2015-03-23 13:47:44
Φωτογραφία για ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ VD
Απλώς κ. Σαμαρά σκύβεις το κεφάλι και σε.....άνευ βαζελίνης!!

Τα πυρά του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά δέχθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την αποκάλυψη της επιστολής που απέστειλε στη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ στις 15 Μαρτίου. Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό, με το σχετικό δημοσίευμα των Financial Times «αποκαλύφθηκε το θέατρο της "υπερήφανης" διαπραγμάτευσης».

«Να ενημερώνεις τους ξένους ηγέτες ότι η κατάσταση της χώρας είναι απελπιστική, την ώρα που διαβεβαίωνες τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ούτε με τη ρευστότητα, ούτε με τα δάνεια, ούτε με τις συντάξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατά τον κ. Σαμαρά, υπερηφάνεια είναι «να βγάζεις τη χώρα από την κρίση, να μην έχεις ανάγκη από άλλα δανεικά και να μην κλαίγεσαι στους ξένους ηγέτες». Τέλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προέτρεψε τον κ. Τσίπρα «πρακτικά, ρεαλιστικά να αντιμετωπίσει τη σημερινή συνάντησή του με την καγκελάριο και να έχει κριτήριο τις ανάγκες της χώρας και της οικονομίας και όχι τα γνωστά λόγια για εσωτερική κατανάλωση».


Εξάλλου, ο πρόεδρος της Ν.Δ. άσκησε στην κυβέρνηση κριτική για το γεγονός ότι δεν προχωρούν δημόσια έργα «και ας έχουν κυρωθεί από τη Βουλή». Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι: «Δυστυχώς, όπως σταμάτησε η περιμετρική γέφυρα στην Καλαμάτα, έτσι σταμάτησαν και τα έργα στην Ιονία, στην Εγνατία, στην Ολυμπία Οδό, στην Ε65, στο Μετρό, στον αεροδιάδρομο της Θεσσαλονίκης, στο δρόμο της Σπάρτης, στη δημοπράτηση του αεροδρομίου του Καστελίου».

«Όλα αυτά τα ξαναπηγαίνουν, φαίνεται, σε νέα διαπραγμάτευση. Και ας έχουν ήδη κυρωθεί από τη Βουλή. Και μάλιστα με ένα υπουργείο Δημοσίων Έργων σε απόλυτη παράλυση, με έναν υπουργό που μόλις προχθές ορκίστηκε, μια κατάσταση δηλαδή που βάζει σε ασφυξία τα μεγάλα έργα και που δυναμώνει, αντί να μειώνει, την ανεργία», κατέληξε ο κ. Σαμαράς.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ