2015-03-23 15:27:10
Φωτογραφία για ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΠΕΤΓΟΥΕΪ...
Οι ημέρες περνούν, αλλά η κατάσταση του Μπρεντ Πέτγουεϊ στην ωμοπλάτη δεν έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής ουσιαστική βελτίωση.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού παραμένει... παροπλισμένος από τον εντός έδρας αγώνα των ερυθρόλευκων με την Ουνικάχα Μάλαγα, στο τέλος Φεβρουαρίου, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στον αριστερό ώμο. Οι πρώτες αισιόδοξες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Θρύλου, που έκαναν λόγο για άμεση επάνοδό του, δεν επιβεβαιώθηκαν με τον παίκτη να εξακολουθεί να υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ δεν πρόκειται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ στο ΣΕΦ για την 21η αγωνιστική της Basket League (23/03, 18.00), όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει και αυτό που... προβληματίζει περισσότερο το Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι εάν θα τον έχει στη διάθεσή του κόντρα στην Εφές Αναντόλου.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς την Πέμπτη (26/03, 21.45), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας, και... «καίγεται» για το νικηφόρο αποτέλεσμα προκειμένου να μείνει «ζωντανός» στο κυνήγι του πλεονεκτήματος στα πλέι οφ.

Ο 29χρονος Αμερικανός κάνει αγώνα δρόμου να επιστρέψει στο παρκέ, οι πιθανότητες όμως δεν είναι υπέρ του. Αντίθετα, κανονικά το παρών αναμένεται να δώσει ο Βασίλης Σπανούλης, που θα προφυλαχθεί απέναντι στους Δραμινούς, αλλά θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα για το δύσκολο ματς με τους Τούρκους.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ