2015-03-23 15:54:03
Φωτογραφία για «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ» ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ... ΧΑΡΑ!
Στην αποκάλυψη πως η Μπράγκα θέλει να κάνει δικό της τον... Φράνκο Χάρα, προχωρά η ιστοσελίδα "tuttomercatoweb.com", η οποία, μάλιστα, σημειώνει πως οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το δημοσίευμα γράφει χαρακτηριστικά.

«ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μπράγκα, ο Φράνκο Χάρα ξανά στο προσκήνιο: Πώς έχει η κατάσταση», είναι ο τίτλος και το δημοσίευμα συνεχίζει.

«Η Μπράγκα αναζητά έναν all-around επιθετικό για την επόμενη σεζόν. Έναν επιθετικό που θα μπορεί να κινείται και εκτός περιοχής. Και στο προσκήνιο επανέρχεται ένα όνομα που απασχόλησε το προηγούμενο καλοκαίρι. Η διαπραγμάτευση δεν πήγε καλά λόγω της εμπλοκής μερικών αραβικών και αμερικανικών ομάδων».

Καταλήγοντας το δημοσίευμα, υπογραμμίζει. «Ο Χάρα τον Ιανουάριο, τις τελευταίες ημέρες της αγοράς, βρήκε έναν νέο τόπο, την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Αλλά σε σύνολο έξι αγώνων έχει ένα γκολ. Άρα το καλοκαίρι το όνομά του θα είναι πάλι στην αγορά. Πιστεύουμε ότι έχουν αρχίσει συζητήσεις με την Μπράγκα. Ο Χάρα ενδέχεται να επιστρέψει στην Πορτογαλία. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, προσπαθεί ξανά».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ