2023-09-25 15:25:04
Φωτογραφία για Ανδρέας Μικρούτσικος: «Εντυπωσιάστηκα με τον Ηλία Βρεττό!» Το αποκλειστικό backstage



Ο Χάρης Λεμπιδάκης βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου διασκεδαστικού τηλεπαιχνιδιού, Το Πιο Μεγάλο Παζάρι, το οποίο κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 17:45 στον Alpha.



Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ, είδαμε αποκλειστικά πλάνα και άγνωστες λεπτομέρειες που αφορούν στην ροή του πιο διασκεδαστικού τηλεπαιχνιδιού, που έρχεται να αλλάξει για πάντα τα απογεύματα μας.



Ο Ηλίας Βρεττός επιλέγει τους παίκτες από το κοινό, το οποίο είναι μεταμφιεσμένο με αστεία props, και με τη θετική του διάθεση, την αμεσότητα και το χιούμορ του, κάνει μαζί τους το πιο μεγάλο παζάρι.



Ο Λευτέρης Μητσόπουλος κάνει παιχνίδι με τον Ηλία και με τους παίκτες, δελεάζοντας τους με μοναδικές προσφορές ενώ η Ελένη Ασημάκη, με το μπρίο και το νάζι της, αποκαλύπτει τα πλούσια δώρα ή το…ΖΟΝΚ!



Οι παίκτες, μέσα από διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες που βασίζονται στην τύχη και στο ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να πάρουν, πρέπει να κάνουν το καλύτερο παζάρι! Μερικές από τις δοκιμασίες είναι τα “Γουρουνάκια”, ο “Θρίαμβος” και η “Τρίλιζα”, που θα προκαλέσουν πολύ γέλιο αλλά και…αγωνία στους παίκτες.



Μάλιστα, μετά την προβολή του ρεπορτάζ, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο πως του φαίνεται ο Ηλίας Βρεττός στο Πιο Μεγάλο Παζάρι, με τον έμπειρο παρουσιαστή να απαντά: «Εντυπωσιάστηκα με τον Ηλία Βρεττό στο trailer! Λέω κοίτα τον μπαγάσα, ζωντανός, άνετος, φώναζε! Στην έναρξη πρέπει να φωνάζεις για να απογειώσεις τον κόσμο. Με εντυπωσίασε το trailer! Και σαν εικόνα γιατί έχει μια φρεσκάδα αλλά κυρίως σαν Ηλίας!»



Δείτε εδώ το αποκλειστικό backstage από τη Super Κατερίνα: https://www.youtube.com/watch?v=guGV2lgYW9w  



Το Πιο Μεγάλο Παζάρι!



Πρεμιέρα σήμερα στις 17:45 στον Alpha.



Θα γίνει μεγαλειώδες παιχνίδι!



 



#pazari



#alphatv



 



 



Alpha Press Office



ALPHA SATELLITE TELEVISION S.A. 

Viltanioti 36

145 64 Kato Kifissia Greece 

T +30 2122124351-52-53-59

E [email protected]

W www.alphatv.gr



 



 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ