2015-03-24 05:25:07
Φωτογραφία για Επιστροφή στο φυσικό χρώμα των μαλλιών
Για τα μαλλιά είναι απαραίτητη η φροντίδα και η περιποίηση. Αφού από μία απλή αλλαγή που... μπορεί να κάνετε σε αυτά μπορεί να αλλάξετε όλο σας το look. Οι επιλογές πολλές και για κάθε γούστο.

Η σύγχρονη γυναίκα τολμάει να επαναφέρει το natural hairstyle. Καθόλου παλιομοδίτικο, αλλά πολύ in fashion! Εκτός από αυτό το λόγο, υπάρχουν και άλλοι πολλοί που θα πείσουν την καθεμιά να το τολμήσει.

Οικονομία

Σε περίπτωση που οι άσπρες τρίχες δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους, μία εύκολη λύση είναι η επιστροφή στο φυσικό χρώμα. Το μαλλί θα ηρεμήσει αρκετά και θα ενδυναμωθεί η τρίχα, αλλά το κυριότερο δεν θα έχετε πλέον έξοδα για το κομμωτήριο.

Μακραίνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά

Εάν θέλετε να μακρύνουν άμεσα τα μαλλιά σας, η διακοπή των χημικών στην τρίχα θα βοηθήσουν πάρα πολύ σε αυτό. Επίσης, η ψαλίδα μειώνεται αισθητά, άρα, δεν θα χρειάζεται να κόβετε τα μαλλιά σας συχνά.

Ποιότητα

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται σε μεγάλο βαθμό από την χρήση της βαφής. Εάν τα αφήσετε για κάποιο χρονικό διάστημα να »ξεκουραστούν», θα αποκτήσετε μαλλιά πραγματικά υγιή και λαμπερά. Τα αστραφτερά και δυνατά μαλλιά είναι το κλειδί της ομορφιάς.

Αλλαγή χρώματος

Αν επιθυμείτε να κάνετε μεγάλη αλλαγή χρώματος στα μαλλιά σας, όπως από ξανθιά να γίνεται κοκκινομάλλα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε το μαλλί σας σε φυσικό τόνο για αποτελεσματικότερη μετάβαση. Το νέο σας χρώμα θα έχει σίγουρα επιτυχία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ