2015-03-24 18:19:25
Φωτογραφία για Μήνυμα του Μιχαήλ Άνθιμου για την 25η Μαρτίου
Μήνυμα Προέδρου ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α. τ. Κυβερνήτου (Ο.Α) Μιχαήλ Άνθιμου επί τη... ευκαιρία της επετείου της επαναστάσεως της 25ης Μαρτίου 1821: "Σεβαστοί Συμπολίτες, Συνέλληνες και Δάσκαλοι.

Αγαπητοί Βετεράνοι όλων των Ελληνικών Αεροπορικών Φορέων, φίλοι. συνάδελφοι Αεροπόροι, Αεραθλητές, συμμαθητές και μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Βετεράνων Αεροπόρων.

Επιτρέψτε μου, με την ευκαιρία της 194ης Επετείου, από την Επανάσταση του '21 για την παλιγγενεσία του Ελληνικού Έθνους να ευχηθώ σε όλες και όλους σας Χρόνια Πολλά με υγεία και Εθνική Υπερηφάνεια.

Οι Ήρωες της Αρχής του Πολέμου κατά της Τουρκιάς την 17 Μαρτίου 1821 στην Αρεόπολη Μάνης και στην συνέχεια της Πανεθνικής Επαναστάσεως στις 25 Μαρτίου 1821 , πολέμησαν για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Ελλάδος την Ελευθερία, χωρίς να υπολογίζουν ποτέ το μέγεθος του αντιπάλου, με μοναδικό στόχο και σκοπό την διατήρηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Ακεραιότητος της Πατρίδας μας, αλλά και την αξιοπρέπεια των απανταχού της Γής Ελλήνων Πολιτών.


Σήμερα τόσο η «Αρχή του Πολέμου», όσο, κυρίως στην συνέχεια, η Επανάστασις της 25ης Μαρτίου του 1821, είναι περισσότερο επίκαιρη παρά ποτέ, γιατί οι κίνδυνοι της απώλειας της Εθνικής κυριαρχίας και ακεραιότητας ελλοχεύουν από παντού, οπότε πρέπει να αποβάλουμε τις όποιες μεταξύ μας διαφορές να ομμονοήσουμε και να συστρατευθούμε υπό τις Στρατιωτική και Πολίτικη Ηγεσία μας, σαν μια χαλύβδινη γροθιά, προκειμένου οι διαχρονικά επίδοξοι και επίβουλοι σφετεριστές απογοητευθούν και να μην τολμούν να μας αντιμετωπίζουν.

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α.

ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΘΙΜΟΣ

τ. ΚΥΒΤΗΣ (Ο.Α)

Εφ. εν Εφεδρεία Αξκός (ΠΖ)" Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ