2015-03-24 18:20:07
Φωτογραφία για ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ... ΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΖΑΝΔΑΡΗ
Η επικείμενη αποχώρηση του Δημήτρη Τζανδάρη από τον ΠΑΟΚ αφήνει το πεδίο... ελεύθερο για τον Ολυμπιακό για έναν παίκτη τον οποίο έχει αρκετά ψηλά στην λίστα του.

Εδώ και αρκετό καιρό έχει διαρρεύσει πως οι υποθέσεις των Γούτα και Τζανδάρη είναι δύο από την εγχώρια αγορά που θέλει να προχωρήσει για τα καλά ο Ολυμπιακός, όπως έχουμε ανφέρει. Το προσεχές... διαζύγιο του Δημήτρη Τζανδάρη με τον ΠΑΟΚ (καθώς ενημερώθηκε πως θα προπονείται με την 2η ομάδα) επιτρέπει στους ερυθρόλευκους να κάνουν την τελική τους κίνηση για τον μέσο, που βρίσκεται στις επιλογές από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Βέβαια εκτός από τους δύο προαναφερθέντες υπάρχει και η περίπτωση του Γιαννιώτα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να δείχνει μία διάθεση να προσθέσει ακόμα περισσότερο ελληνικό στοιχείο στην ομάδα από το καλοκαίρι και μετά.

Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του ουδέποτε έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει την περίπτωση Τζανδάρη, όμως υπάρχει εδώ και μέρες το σενάριο που θέλει τους ερυθρόλευκους να κοιτούν διακριτικά την περίπτωσή του και να γίνει ένας νέος... Μανωλάς (με τον τρόπο που θα κλείσει δηλαδή).
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ