2015-03-24 21:52:11
Φωτογραφία για ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ : ΨΑΧΝΩ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ...
Έχει επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και σιγά σιγά προσπαθεί να βρει τον ρυθμό του μέσα από τα παιχνίδια των ερυθρόλευκων.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος, καθότι οι ενοχλήσεις στον καρπό του, όπως είναι λογικό, δεν τον έχουν εγκαταλείψει εντελώς.

Το "gavros.gr" μίλησε με τον φόργουορντ των ερυθρόλευκων και τον ρώτησε για το ματς με τον ΚΑΟΔ, την αναμέτρηση με την Εφές την Πέμπτη στο ΣΕΦ αλλά και για το πώς νιώθει το χέρι του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Αγραβάνη:

-Αποδείχτηκε κάπως πιο δύσκολο το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ στο ΣΕΦ. Τι πιστεύεις ότι πήγε στραβά και που κρίθηκε η αναμέτρηση;

«Αυτές οι ομάδες έρχονται εδώ πέρα για να παίξουν. Δεν έχουν βαθμολογική πίεση, είναι χαλαρές και δεν έχουν τίποτα να χάσουν, τους βγήκε και το παιχνίδι στο ΣΕΦ. Παρόλα αυτά εμείς προσπαθήσαμε μέσα από την άμυνα καταφέραμε να βρούμε ρυθμό μέσα από ορισμένες φάσεις και έτσι καταφέραμε να πάρουμε και το ματς».


-Επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι η Αναντόλου Εφές στο ΣΕΦ. Τι σημαίνει για την ομάδα σου αυτό το παιχνίδι και τι πρέπει να αλλάξει για να πάρει τη νίκη;

«Ένα παιχνίδι που είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες. Εμείς θέλουμε το παιχνίδι για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για την δεύτερη ή την πρώτη θέση, το ίδιο θέλει να κάνει η Εφές για να περάσει στην επόμενη φάση. Πιστεύω ότι θέλω να είμαστε πιο σκληροί από ότι στο ματς με τον ΚΑΟΔ και να πάρουμε το παιχνίδι».

-Τι πρέπει να προσέχει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την Εφές;

«Η Εφές έχει και γρήγορους παίκτες αλλά και με μεγάλα κορμιά. Οπότε τα κομβικά σημεία για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τα ριμπάουντ και κατά κύριο λόγο να σταματήσουμε τους παίκτες που είναι κλειδιά».

-Ο κόσμος ενδιαφέρεται για το πώς είναι το χέρι σου και πως νιώθεις μετά τον τραυματισμό σου. Ακόμα δεν έχεις βρει και τον ρυθμό σου στα σουτ, έτσι;

«Εντάξει σίγουρα υπάρχει κάποιος πόνος και κάποια ενόχληση. Ακόμα δεν μπορώ να το γυμνάσω στο 100%, είμαι σίγουρα μακριά από τον εαυτό μου και προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου. Οσο για τα σουτ, σήμερα μπαίνουν και αύριο δεν μπαίνουν τα σουτ. Χρειάζεσαι να βρεις ρυθμό τον οποίο γενικά θα τον βρεις και μέσω της άμυνας».

-Ποιο είναι το μήνυμα σου για τον κόσμο του Ολυμπιακού αναφορικά με την αναμέτρηση με την Αναντόλου Εφές;

«Είμαι σίγουρος πως όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι δίπλα μας, θα μας υποστηρίξει και ελπίζω να καταφέρει η ομάδα μου να φτάσει στη νίκη».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ