2015-03-25 12:30:01
Φωτογραφία για Πάει και αυτός! Δείτε πως γιορτάζει την 25η Μαρτίου ο Μπογδάνος... [photos]
 Ήταν να μην πάρει την απόφαση να γιορτάσει την επέτειο της 25ης Μαρτίου, αφού το αποφάσισε όμως, είπε να τα δώσει όλα. Τι κι αν οι χρήστες του facebook γελάνε χωρίς τέλος, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν νοιάζεται. Για άλλη μία χρονιά, παραδοσιακά, λίγες μέρες πριν από την 25η Μαρτίου αλλάζει την εικόνα του προφίλ του με αυτή που βλέπετε.

Φορώντας ρούχα που δεν φέρνουν ακριβώς στο μυαλό τους οπλαρχηγούς και τους Έλληνες αγωνιστές του 1821, αλλά περισσότερο σου φέρνουν στο μυαλό τα «γιουσουφάκια», κρατάει το ψεύτικο όπλο του -με περίτεχνη λαβή παρακαλώ- χωρίς να μας αφήνει να καταλάβουμε αν μόλις πυροβόλησε και το μαζεύει ή ψάχνει να βρει... πάνω του τον στόχο του! Σημείωση: μακάρι να μην διήρκεσε πολύ η φωτογράφηση του, γιατί με τη γυναικεία εσάρπα στο κεφάλι είναι ξεκάθαρο ότι θα «έβρασε».

Άβυσσος η ψυχή του δημοσιογράφου,που έχει δηλώσει ότι δεν αντέχει άλλο τα σαχλοκοριτσάκια και τα κλαρινογαμπρόπουλα της τηλεόρασης και  που η αλήθεια είναι ότι χωρίς τα all star του δεν τον αναγνωρίζεις εύκολα. Ποιο είναι άραγε το επόμενο βήμα; Να τον δούμε στην πλατεία Συντάγματος να σέρνει τον χορό γιορτάζοντας την Ελληνική Επανάσταση; Και του χρόνου!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ