2015-03-25 21:14:09
Φωτογραφία για ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ : ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ! ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ
Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός οφείλει να παλέψει μέχρις... εσχάτων και κόντρα στα προβλήματα που τον μαστίζουν, ώστε να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Αναντολού Εφές, εξέφρασε ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο διεθνής φόργουορντ των ερυθρόλευκων εστίασε στην κρισιμότητα της αυριανής αναμέτρησης, τονίζοντας ότι αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή για τον Ολυμπιακό είναι αποκλειστικά το παιχνίδι κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης για:

Το ματς με την Εφές: «Μας ενδιαφέρει μόνο το ματς με την Εφές, αυτό κοιτάμε. Έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά και έχουμε ακόμη μία προπόνηση. Λείπουν αρκετοί βασικοί μας παίκτες, αλλά ο Ολυμπιακός έχει πλήρες ρόστερ και όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

Για τους ψηλούς της Εφές: «Οι ψηλοί θα παίξουν σημαντικό ρόλο ειδικά στη μάχη των ριμπάουντ. Αν καταφέρουμε να πάρουμε τα ριμπάουντ, να έχουμε περισσότερες κατοχές τότε έχουμε περισσότερες ελπίδες για να φτάσουμε στη νίκη».

Για το πλεονέκτημα της έδρας: «Δεν κοιτάμε ότι πρέπει να κάνουμε το 3/3 για το πλεονέκτημα. Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό ματς. Μόνο αυτό μετράει για μας και αυτό πρέπει να κερδίσουμε. Δεν έχουμε ιδιαίτερο άγχος ούτε λόγω των απουσιών ούτε λόγω του ότι πρέπει να κάνουμε 3/3».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ