2015-03-26 18:00:10
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Τον Ολυμπιακό θα αντιμετωπίσει, ο Ατρόμητος σε φιλική αναμέτρηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, το πρωί της Παρασκευής(27.3).

Η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας, οδήγησε τους ανθρώπους του Ατρόμητου, στην αναζήτηση αντιπάλου. Ο Ολυμπιακός αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, στους παίκτες της ομάδας του Περιστερίου να ξεμουδιάζουν και νε ξεφύγουν από τις προπονήσεις. Ο Νίκος Νιόπλιας, θα δώσει την ευκαιρία να αγωνισθούν και σε κάποια νέα παιδιά, από την ομάδα των νέων.

Η αποστολή για το φιλικό του Ρέντη, αποτελούνται από τους εξής : Τσέναμο, Θεοδωράκη, Κιβρακίδη, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Κούρο, Γεωργίου, Αγκουαζί, Μπάλλα, Μπρίτο, Καράσκο, Παπάζογλου, Νάστο, Κοντοέ, Δημούτσο, Μπαστακό, Παπασπύρου.

Οι Ούμπιδες, Καραμάνος, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο θα προπονηθούν στο αθλητικό κέντρο υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά. Με τις Εθνικές Ομάδες απουσιάζουν οι Κατσουράνης, Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Λημνιός

Σε ότι αφορά την προπόνηση της Πέμπτης(26/3), ο Καραμάνος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα την Δευτέρα(30/3).
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ